De Renault Megane stationwagen vindt u bij Marco Motors

Megane GTDe Renault Megane station is de ideale moderne wagen voor u en uw gezin. Deze nieuwe Renault Megane Estate 2016 is extra veilig en is dankzij nieuwe technologieën helemaal aan uw eigen behoeften aan te passen. Deze stationwagon biedt veel extra beenruimte en laadruimte in vergelijking met zijn voorganger. De wagen heeft dus een zeer ruim interieur en biedt een goed zicht op de weg en de omgeving dankzij zijn grote glasoppervlak. De geheel nieuwe motor garandeert bovendien een bijzonder laag verbruik. Deze wagen is innovatief en denkt met u mee.

Megane Break: optimaal gebruiksgemak

Als eerste wagen in het C-segment is de Renault Megane Estate voorzien van het 4CONTROL-systeem. Dit vierwielbesturingssysteem zorgt voor een perfecte wegligging en een grote wendbaarheid. Deze Megane grandtour zorgt dus voor een zelfverzekerde rijervaring. Deze wordt nog eens weerspiegeld in de prominente looks van de wagen: de nieuwe voorzijde geeft de stationwagen een stoere en krachtige uitstraling, terwijl de expressieve en vloeiende lijnen voor een elegant aanzien zorgen. De Renault Megane Estate is ook verkrijgbaar in sportieve GT-uitvoering.

De Renault Megane station 2016 is van alle gemakken voorzien dankzij het Renault R-Link systeem: een intuïtief te bedienen navigatie- en multimediasysteem met touchscreenbediening. Verder is de wagen uitgerust met een uitmuntend Bose Premium-geluidssysteem, de bekende Renault-handenvrijkaart en een achteruitrijcamera. Het unieke Visio-systeem registreert de markeringen op de weg en waarschuwt als u een ononderbroken streep over rijdt zonder uw knipperlichten te gebruiken, en past de intensiteit van de koplampen aan de weeromstandigheden aan.

Prijs Renault Megane station

De Renault Megan station is al beschikbaar vanaf € 17.950 en is vanzelfsprekend met allerlei extra’s en accessoires uit te breiden. Dus bent u op zoek naar een comfortabele en veilige auto? Kom dan eens langs in onze toonzaal in Deurne. Marco Motors is sinds 2013 erkend Renault-dealer en staat al meer dan 25 jaar in voor de beste kwaliteit en service.

Bent u benieuwd naar een goede Renault Estate occasion? Wij hebben regelmatig tweedehandswagens van Renault te koop! Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers nemen graag alle mogelijkheden met u door.