Onderhoud en reparatie

Onderhoud auto: de beste service en prijs bij Marco Motors Deurne!

Om optimaal en zo lang mogelijk profijt te hebben van uw auto, kan het belang van regelmatig én deskundig onderhoud auto niet onderschat worden. Bij Marco Motors kan u terecht voor zowel klein onderhoud als groot onderhoud auto.

Waarom is regelmatig auto onderhoud zo belangrijk?

Wanneer u regelmatig bij uw garage op onderhoud komt, kan u nare verrassingen vermijden en verlengt u de levensduur van uw auto. In uw onderhoudsboekje kan u zien wanneer het weer tijd is voor onderhoud aan uw wagen. Meestal jaarlijks maar bij voorkeur om de 10.000 km rijdt u voor onderhoud naar uw garage.

Maak uw afspraak

Een ‘klein onderhoud wagen’ houdt in dat de monteur de vitale delen en functies van uw auto controleert. Tijdens dit klein onderhoud auto inspecteert hij uw accu en banden, ververst hij de olie en wordt de oliefilter vervangen. Na ongeveer een uurtje is uw onderhoudsbeurt auto al afgelopen en kan u met een gerust hart weer verder rijden.

Een groot onderhoud is meestal om het jaar nodig, al kan het met de nieuwste modellen auto’s ook pas om de 2 of zelfs 3 jaar nodig zijn. Tijdens de zogeheten ‘grote beurt’, die doorgaans zo’n 2 tot 3 uur in beslag neemt, controleren we uw wagen op alle cruciale punten: vloeistoffen, remmen en banden worden grondig onderzocht en uw auto wordt nauwgezet geïnspecteerd op mogelijke schade. Ook eventuele slijtagereparaties worden uitgevoerd; zo kan het mogelijk zijn dat bijvoorbeeld bougies, interieurfilter, luchtfilter en distributieriem aan vervanging toe zijn.

Deskundig onderhoud auto alle merken bij Marco Motors in Deurne

Marco Motors staat al ruim 25 jaar bekend om het hoge niveau van kwaliteit, service en klanttevredenheid. Zoekt u een deskundige ‘garage onderhoud alle merken’ dan kan u bij ons terecht!

Bij ons zijn klanten geen nummers: u wordt vriendelijk ontvangen en we plegen snel het nodige onderhoud auto. Natuurlijk wilt u graag goedkoop onderhoud aan uw auto; of tenminste zo goedkoop mogelijk. Wij geven u professioneel uitleg bij het onderhoud zodat u een duidelijk beeld hebt van wat er moet gebeuren. Komt tijdens het onderhoud aan het licht dat er een herstelling nodig is? Dan brengen we u daar telefonisch van op de hoogte zodat u niet ineens voor nare verrassingen en een onverwachts hoge factuur komt te staan.

Is de nood aan de man en heeft u schade? Kom naar onze garage voor herstellingen alle merken. Ook schade aan de carrossie alle merken kunnen we verhelpen. Kortom, bij Marco Motors kan u terecht voor alle herstellingen en/of onderhoud (mechaniek en carrosserie) aan uw Renault of Dacia wagen. Neemt u gerust contact op of maak telefonisch of online uw afspraak.

Lees meer