Renault Megane Grandtour

Aanvraag offerte Download de e-brochure

Beleef de Renault Mégane Grandtour

Bent u op zoek naar rijplezier en avontuur? De nieuwste Renault Mégane grand tour biedt een geheel nieuwe ervaring. De nieuwe versie van de Renault Mégane heeft ten opzichte van de oude versie onder andere LED-lampen die de wagen meteen een opvallende uitstraling geven. Ook zijn de achterlichten nu nog meer doorgetrokken en worden ze vrijwel alleen doorbroken door het Renault Logo in het midden. De nieuwe Mégane grandtour ziet er echter niet alleen sportiever en dynamischer uit; op het gebied van specificaties en technologische verbeteringen zult u merken dat u op elk moment – ook na aankoop – zelf de controle hebt. De Renault Mégane wordt dan ook de passagiersauto genoemd waar u alle kanten mee op kunt.

Specificaties van de nieuwe Mégane Grandtour

Door het uitklapbare head-up kleurendisplay, 7 inch instrumentarium en een touch screen die doet denken aan een tablet, kunt u simpel en snel uw gehele rijbeleving zelf dirigeren. Met het beschikbare Sense systeem kunt u bijvoorbeeld op elk gewenst moment het rijgedrag van uw wagen veranderen, door te kiezen tussen vijf standen; Comfort, Sport, Eco, Standaard en Perso. Bent u een liefhebber van muziek? Kies dan voor een afgestemd en compleet bijpassend geluidsinstallatie systeem van het topmerk Bose. Ook wat betreft veiligheid komt de nieuwe Renault Mégane grandtour met nieuwe oplossingen, zoals adaptieve cruise control, automatisch noodremsysteem, rijstrooksignalering, safe distance warning, een waarschuwingssysteem voor het overschrijden van de maximumsnelheid (en verkeersbord herkenning), blind spot warning, grootlichtassistentie en easy park assist, zodat u automatisch kunt parkeren. Uw leven wordt met de nieuwe Mégane Grandtour een stuk gemakkelijker en veiliger.

Nieuwe Renault Mégane GT

Wilt u echt sportief rijden ervaren? Dan kiest u voor de rijervaring die de Renault Megane GT u te bieden heeft. De nieuwe Mégane GT kenmerkt zich onder andere door een 205 pk sterk benzineblok en beschikt daarnaast tevens over een automatische zeventraps EDC automaat met een dubbele koppeling en schakelpeddels. Dat betekent dus dat u er ongeveer 7,1 seconden over doet om vanuit stilstand naar de 100 kilometer per uur te gaan. Ook is de Renault Mégane GT verkrijgbaar met een 165-pk dieselmotor indien u dat wenst.

Renault Mégane Grandtour en Marco Motors

Voor een nieuwe Renault Mégane, onderhoud, herstellingen, mechaniek en/ of carrosserie te Deurne helpt Marco Motors u graag verder. Marco Motors is officieel verdeler van Renault en Daciawagens en voorziet u graag van alle informatie die u wenst. Wilt u meer weten over ons, de nieuwe Renault Mégane grand tour of wilt u een gratis proefrit? Neem dan gauw een kijkje in onze showroom in Deurne.

Renault Megane Grandtour