Garage tweedehandswagens te Antwerpen? Kom naar Marco Motors Deurne!

Marco Motors Deurne is een garagebedrijf dat 25 jaar geleden van start ging als bescheiden familiebedrijf. Inmiddels mogen we onszelf met trots ook een officiële Renault- en Dacia-dealer noemen. Ondanks dat we met onze tijd zijn meegegaan, zijn we ook nog altijd de vertrouwde garage tweedehandswagens die veel van onze klanten al jaren weten te vinden! Niet alleen tweedehands Renault  wagens en tweedehands Dacia’s bieden wij aan, ook andere merken.

Bekijk ons aanbod

Thuis in tweedehandswagens met garantie
Als uw vertrouwde tweedehandswagens garage bieden wij u de service op basis waarvan wij uitgegroeid zijn van het kleine familiebedrijf van weleer tot het gerenommeerde autobedrijf dat wij vandaag de dag zijn. Garages in tweedehandswagens zijn er zoals u weet te kust en te keur, maar Marco Motors Deurne heeft u meer te bieden. Uiteraard geven wij u de garantie zoals die sinds 1 januari 2005 geldig is voor tweedehandsvoertuigen die bij professionele verkopers gekocht worden. Dit betekent allereerst dat de tweedehands wagen die u kiest, beschikt over de eigenschappen zoals Marco Motors Deurne die voor de koop voor u heeft beschreven. Ook voldoet de tweedehandswagen aan de kwaliteiten en het prestatieniveau dat gebruikelijk is voor een voertuig van de betreffende leeftijd, kilometerstand en prijs. Maar waar Marco Motors Deurne zich écht in onderscheidt van andere garage tweedehandswagens Antwerpen, is een nog verdergaande klantgerichtheid!

Wij hebben een naam hoog te houden
Als het gaat om tweedehands garages Antwerpen, dan hebben wij alleszins een naam hoog te houden. Wij zetten er ons iedere dag weer voor in om ons te onderscheiden, of het nu gaat om de verkoop van relatief nieuwe tweedehandswagens of oudere exemplaren. Daarbij is het ons overduidelijk dat alleen ons aanbod van tweedehandswagens niet per se overtuigend genoeg hoeft te zijn. Autoverkoop Deurne is niet uitsluitend aan ons bedrijf voorbehouden, wat eveneens geldt voor ‘tweedehands auto kopen Antwerpen’. U kan daarvoor bij een groot aantal aanbieders terecht. En toch zijn wij ervan overtuigd dat u om een ‘2dehands auto Antwerpen’ te kopen nergens beter terecht kan dan bij ons. Wij hebben een naam hoog te houden en dat ziet u in alles wat wij doen terug.

Uw professionele tweedehands garage
Wilt u uw wagen verkopen? Bij Marco Motors Deurne bent u altijd verzekerd van een goede deal! Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passende en aantrekkelijke prijs bieden. Zelfs als u bij ons geen nieuwe tweedehands wagen aanschaft. Ook als u uw auto aan ons verkoopt bent u voor ons een gewaardeerde klant!

Een nieuwe wagen kopen lijkt dikwijls minder risico met zich mee te brengen dan de aanschaf van een tweedehands exemplaar. Nieuw is nieuw – maar wát koopt u nu eigenlijk precies als u gaat voor tweedehands? Om ieder risico dat u de beruchte ‘kat in de zak’ koopt uit te sluiten, kiest u voor de best denkbare partner als het gaat om tweedehands auto België Antwerpen. En dat is de belangrijkste reden dat u uiteindelijk altijd uitkomt bij Marco Motors Deurne. Want een kwalitatieve tweedehands auto Deurne met garantie is precies wat u bij zo’n belangrijke aankoop zoekt.

Lees meer