Vacature enthousiaste technieker / mechanieker

25 oktober 2022 Vacature enthousiaste mechanicien

Ben jij de krak die wij zoeken?

Marco Motors zoekt een enthousiaste technieker / mechanieker om het hechte team te vervoegen. Slaap jij met je Engelse sleutel in je armen? Bekijk dan snel onze vacature. Of ken je iemand die blij wordt van de geur van smeerolie in de ochtend? Stuur deze vacature dan snel door!

Wie zijn wij?

Marco Motors is al drie generaties lang een begrip in Antwerpen, en ver daarbuiten. Als officiële Renault & Dacia garage is Marco Motors gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van deze mooie merken.
Marco Motors is een (h)echt familiebedrijf. Onder leiding van de 3de generatie beleeft het bedrijf sinds enkele jaren een nieuwe jeugd, met een vlotte en dynamische sfeer. Wil jij hier deel van uitmaken? Lees dan snel verder en laat van je horen!

Wie ben jij?

Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen … en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.
Je bent een echte plantrekker. Uiteraard kan je bij twijfel of leergierigheid bij je sympathieke collega’s terecht. Maar je probeert het liever eerst zelf op te lossen op basis van je kennis en skills.

Wat verwachten wij?

Naast je natuurlijke aanleg voor logisch nadenken, problemen oplossen, flexibiliteit en stiptheid, heb je ook een flinke streep voor als je het volgende kan voorleggen:

 • A2-diploma Automechanica
 • Extra diploma’s of getuigschriften (pluspunt, maar niet verplicht)
 • Rijbewijs B
 • 4 tot 7 jaar ervaring in de sector
 • Doorgedreven kennis van mechanica
 • Perfecte kennis van het Nederlands
 • Zelfredzaam in het Engels en het Frans (pluspunt, maar niet verplicht)

Wat bieden we jou?

Marco Motors biedt langdurige werkzekerheid binnen een zeer snel groeiend familiebedrijf. En uiteraard krijg je de kans om mee te groeien. Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en wordt vergoed met een marktconform salaris, aangevuld met premies en extra voordelen. De leuke sfeer en toffe collega’s krijg je er zomaar bovenop.

De doorgroeimogelijkheden heb je volledig zelf in de hand en zijn verbonden aan je prestaties en progressie. Wij bezorgen je de nodige tools en opleidingen.

Niet onbelangrijk: je “baas” is er om je te helpen groeien, niet om constant op je vingers te kijken. Daar heeft niemand wat aan. The sky is your limit, so let’s reach for it together !!!

Heb je interesse?

Stuur dan snel je CV ter attentie van Bert Slosse via info@marcomotors.be, en overtuig ons waarom jij binnen ons team past.


Openingsuren eindejaarsperiode 2023-2024

23 december 2023 Sluitingsperiode eindejaar Marco Motors 2023-2024

Beste klant,

Tijdens de eindejaarsperiode zullen onze openingsuren afwijken van de normale openingsuren.

Showroom & Werkplaats gesloten van 23/12/’23 t/m 07/01/’24. Terug open vanaf 08/01/’24.

Wij wensen u prettige feestdagen en alvast tot volgend jaar!

Het Marco Motors team


Nieuwe openingsuren

22 november 2022 Nieuwe Openingsuren december 2023 Marco Motors Renault Deure

Nieuwe openingsuren

Vanaf heden zal onze naverkoopafdeling op woensdag achter gesloten deuren werken. Op deze manier kunnen wij grote en complexe herstellingen afwerken, alsook onze technische administratie afhandelen. Onze verkoopafdeling is wel open op woensdag, maar enkel op afspraak. Boek hier alvast jouw afspraak!


Herfstvakantie 2022

25 oktober 2022 herfstvakantie Marco Motors Renault Deurne

De herfstvakantie staat voor de deur! En dat betekent voor velen enkele officiële feestdagen, een verlengd weekend of zelfs wel een hele week vakantie. Ook wij hebben enkele dagen ingepland waarop er niet gewerkt zal worden. Noteer ze alvast!

26/10: gesloten wegens opleiding
1/11: gesloten wegens feestdag Allerheiligen
2-3-4/11: onze werkplaats zal gesloten zijn, maar onze showroom is open
11/11: gesloten wegens feestdag Wapenstilstand

Houd hier zeker rekening mee als u uw auto wil binnen brengen voor onderhoud, herstellingen of wil komen kijken naar het nieuwe aanbod van Renault & Dacia!

Maak hier alvast uw persoonlijke afspraak

Geniet van een fijne herfstvakantie!

Tot binnenkort!


Ontdek de Renault 3-ways ballonfinanciering

5 september 2022 renault e-tech gamma

Wenst u te genieten van de nieuwste Renault modellen en na 3 of 4 jaar van auto te wisselen? Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de overname na 3 of 4 jaar? Dan is de 3-way ballonfinanciering iets voor u!

 1. VERNIEUWEN: wenst u na 3 of 4 jaar van wagen te veranderen op het einde van de financiering? Dan nemen wij uw oude wagen over en vertrekt u met een nieuwe Renault naar keuze.
 2. BEHOUDEN: er wordt een restwaarde berekend voor uw wagen. U betaalt na 3 of 4 jaar de restwaarde en u behoudt uw Renault.
 3. TERUGGEVEN: Wij verbinden er ons toe uw wagen na 3 of 4 jaar terug over te nemen aan de overeengekomen restwaarde.

Ontdek de vele voordelen:

 • keuzevrijheid aan het einde van de financiering (vernieuwen, behouden, teruggeven)
 • gemoedsrust: wij verbinden ons er van bij het begin toe om uw voertuig over te nemen
 • facultatief voorschot
 • flexibel aantal kilometers en duur naargelang uw behoeften
 • mogelijkheid om uw onderhoudscontract bij te voegen voor een all-inclusive maandelijkse betaling

Heeft u hierover nog vragen?
Of wenst u uw 3-ways ballonfinanciering aan te vragen? Maak dan hier uw persoonlijke afspraak.

*aanbod onder voorwaarden

Ontdek Renault Megane E-tech 100 % Electric

4 maart 2022 Renault Megane E-tech 100% Electrisch

Ontdek bij Marco Motors, Renault Deurne, de nieuwe Renault Megane E-tech 100% Electric, voor mensen die dol zijn op autorijden!

Deze prachtige auto heeft de compacte carrosserie van een sedan, een crossover-stijl met gewelfde achterkant en sportieve lijnen en is te verkrijgen in 3 versies: equilibre, techno en iconic. En dat is nog maar alleen de buitenkant!

Wilt u deze wagen helemaal vrijblijvend komen verkennen? Dat kan! Kom de nieuwe Renault Megane E-tech 100% Electric ontdekken in onze showroom. Plan hier alvast op voorhand uw persoonlijk gesprek en vermijd zo lange wachttijden.

Marco Motors werd door RENAULT BELGIUM erkend als Renault dealer voor de regio’s Deurne (Antwerpen), Borsbeek, Wijnegem, Wommelgem, Schilde en ‘s-Gravenwezel.

Vraag hier uw offerte aan

 


Ontdek Dacia Duster Extreme Limited Edition

4 maart 2022 dacia duster extreme limited edition

Ontdek de nieuwe Dacia Duster Extreme Limited Edition, voor wie zich wil onderscheiden van de massa, want met deze verbluffende stijlvolle SUV bent u klaar voor elk avontuur!

Dacia Duster Extreme Limited edition is beschikbaar in 6 kleuren, waaronder 1 exclusieve kleur:  Urban Grey. De 17” alu velgen TERGAN – Black vormen de perfecte afwerking van dit opvallende, moderne design. Deze nieuwe Duster Extreme is voorzien van comfortabele zetelbekleding in stof/TEP, afgewerkt met oranje stiksels.

Wilt u de Dacia Duster Extreme Limited edition helemaal vrijblijvend komen verkennen? Dat kan! Plan hier alvast op voorhand uw persoonlijk gesprek en vermijd zo lange wachttijden.

Meer info? Ga naar onze overzichtspagina en klik op Dacia Duster!

Marco Motors werd door DACIA BELGIUM erkend als Dacia dealer voor de regio’s Deurne (Antwerpen), Borsbeek, Wijnegem, Wommelgem, Schilde en ‘s-Gravenwezel.

Vraag hier uw offerte


Dacia Jogger Days van 18/03 - 26/03

19 maart 2022 Dacia Jogger 2022 in het arizona oranje

Het zijn Dacia Jogger Days bij Marco Motors. Van 18 maart t/m 26 maart ontdekt u de nieuwe Dacia Jogger aan de beste voorwaarden!

Dacia Jogger, dat is dé gezinswagen met 7 zitplaatsen opnieuw uitgevonden. De opvallend veelzijdige, Dacia Jogger combineert de afmetingen van een break met de binnenruimte van een vrijetijdsauto en de voordelen van een SUV. De Dacia Jogger combineert comfort met binnenruimte en is beschikbaar met 5 of 7 ruime zitplaatsen!

Dankzij de talloze configuraties kan u hem aanpassen aan uw persoonlijkheid. De Dacia Jogger bestaat in 3 versies: Essential, Comfort, Extreme. Ontdek hier meer informatie. Wilt u deze wagen helemaal vrijblijvend komen verkennen of configureren? Dat kan! Plan hier alvast op voorhand uw persoonlijk gesprek en vermijd zo lange wachttijden in onze showroom.

Marco Motors werd door DACIA BELGIUM erkend als Dacia dealer voor de regio’s Deurne (Antwerpen), Borsbeek, Wijnegem, Wommelgem, Schilde en ‘s-Gravenwezel.

Vraag hier uw offerte aan

 


Car-Pass Trusted Provider 2021

1 maart 2021

Car-Pass is ons dankbaar. De door Marco Motors in 2020 meegedeelde kilometerstanden veroorzaakten in 0,0% van de gevallen een trendbreuk in de kilometerhistoriek van het voertuig. Daarmee scoorde Marco Motors merkelijk beter dan het gemiddelde.

Car-Pass is ons zeer erkentelijk voor onze dagelijkse inzet en kent ons daarom de titel Car-Pass Trusted Provider 2021 toe.

De betrouwbaarheid en de efficiëntie van het Car-Pass systeem zijn sterk afhankelijk van het tijdig verzenden van correcte kilometerstanden door de ondernemingen in de automobielsector. Het aantal veroorzaakte anomalieën is hiervoor een goede waardemeter.