Het is autosalon bij Dacia! Open op zon 16, 23 en 30 januari 2022!

5 januari 2022 Het is autosalon bij Dacia - januari 2022

Het is autosalon bij Dacia! En dat betekent dat u nú geniet van uitzonderlijke saloncondities bij Marco Motors Deurne – úw vertrouwde en erkende Dacia Dealer bij u in de buurt!

Onze saloncondities zijn geldig op het hele Dacia gamma. Heeft u interesse in een nieuwe Dacia Sandero, Dacia Jogger, Dacia Duster of Dacia Spring? Dan is januari 2022 hét moment om úw nieuwe auto to bestellen!

Kom de modellen ontdekken in onze showroom én geniet van 5 jaar garantie op uw favoriete Dacia. Wij verwelkomen u graag vanaf vrijdag 7 januari en zijn uitzonderlijk open op zondag 16, 23 en 30 januari.

 • Vermijd lange wachttijden en maak op voorhand uw persoonlijke afspraak.
 • Marco Motors werd door DACIA BELGIUM erkend als Dacia dealer voor de regio’s Deurne (Antwerpen), Wijnegem, Wommelgem, Schilde en ’s Gravenwezel.

 


Sluitingsperiode Kerst - Nieuwjaar

6 december 2021 Marco Motors sluitingsperiode eindejaar - kerst 2021

Marco Motors – Renault & Dacia Deurne zal tijdens de feestdagen gesloten zijn van donderdag 23/12/2021 t/m donderdag 06/01/2022. Op vrijdag 07/01/2022 verwelkomen wij u graag opnieuw in onze showroom.

Onze werkplaats (onderhoud & herstellingen) zal gesloten zijn van dinsdag 21/12/2021 t/m zondag 09/01/2022. Op maandag 10/01/2022 helpen wij u met veel plezier terug verder.

Wij wensen u en uw familie alvast hele fijne feestdagen en een goede gezondheid!

Het Marco Motors team


ONGEZIENE AUTODEALS OP RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC

6 december 2021 GRAND SCENIC december 2021 deals

Actie wegens succes verlengd t/m 22/12/21!
Tijd voor een nieuwe auto? Profiteer van de november december autodeals!

Is uw oude auto dringend aan vervanging toe? Dan is het nú hét moment om een nieuwe te kopen! Niet alleen omdat de winter in aantocht is, maar ook omdat er deze maand nóóit geziene autodeals zijn bij Marco Motors – Renault Deurne (Antwerpen).

Maar wat houden deze november december autodeals nu eigenlijk in? We leggen het u graag uit!

Interessante voordelen

Koopt u in de maand november december bij Marco Motors een nieuwe Renault Scenic of een Renault Grand Scenic, dan profiteert u van 2 zeer interessante voordelen!

Zo krijgt u allereerst een mooie basiskorting op de catalogusprijs. Daarbovenop krijgt u nog eens een dikke overnamepremie van € 4.000. Hangt uw auto half uit elkaar en rijdt deze nog amper? Geen probleem, u krijgt sowieso € 4.000!

Voorbeelden

We leggen het u graag met enkele voorbeelden uit. Voorbeeld 1 is een voorbeeld waarbij uw huidige auto nog wel iets waard is en het tweede voorbeeld legt uit wanneer uw auto wellicht de stad niet meer in mag of de keuring niet meer zal halen.

November December autodeals – voorbeeld 1: Uw huidige auto is nog iets waard!

U koopt bij ons een nieuwe Renault Scenic of Renault Grand Scenic. U krijgt op de aankoopprijs sowieso een flinke basiskorting op de catalogusprijs én nog eens een dikke overnamepremie van € 4.000. Uw huidige auto is bijvoorbeeld nog € 4.000 waard. U levert uw auto in bij aankoop van een nieuwe Renault Scenic of Renault Grand Scenic en ontvangt dus het dubbele van de prijs!
€ 4.000 (waarde huidige auto) + € 4.000 (overnamepremie) = € 8.000 !!!

Prijs Renault Grand Scenic 2021
Vanaf € 22.340 BTWi – financiering vanaf € 209/per maand – 5 jaar waarborg
Aanbieding op Renault Grand Scenic 2021 onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! OP=OP
Vraag hier uw offerte aan

Grand Scenic 2021

November December autodeals – voorbeeld 2: Uw huidige wagen is klaar voor de schroothoop!

U koopt bij ons een nieuwe Renault Scenic of Renault Grand Scenic. U krijgt op de aankoopprijs sowieso een flinke basiskorting én nog eens een dikke recyclagepremie van € 4.000 voor uw oude auto die dringend aan vervanging toe is.

Prijs Renault Scenic 2021
Vanaf € 20.695 BTWi – financiering vanaf € 199/per maand – 5 jaar waarborg
Aanbieding op Renault Scenic 2021 onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! OP=OP
Vraag hier uw offerte aan

Renault Scenic 2021

Heeft u nog vragen over deze november december autodeals of wenst u hiervan gebruik te maken?
Plan dan snel uw afspraak met onze verkoper (online) of neem contact met ons op of  telefoneer naar het nummer 03 366 20 53 of kom langs in onze showroom.

NEW RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC, DÉ FAMILY CAR VOOR DE NIEUWE GENERATIE! 


Vacature bij Marco Motors - Enthousiaste Mechanieker

2 april 2021 renault-mechanieker

Marco Motors zoekt een enthousiaste mechanieker om zijn hechte team te vervoegen. Slaap jij met je Engelse sleutel in je armen? Bekijk dan snel onze vacature. Of ken je iemand die blij wordt van de geur van smeerolie in de ochtend? Stuur deze vacature dan snel door!

Enthousiaste mechanieker

Wie zijn wij?

Marco Motors is al drie generaties lang een begrip in Antwerpen, en ver daarbuiten. Als officiële Renault & Dacia garage is Marco Motors gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van deze mooie merken.
Marco Motors is een (h)echt familiebedrijf. Onder leiding van de 3de generatie beleeft het bedrijf sinds enkele jaren een nieuwe jeugd, met een vlotte en dynamische sfeer. Wil jij hier deel van uitmaken? Lees dan snel verder en laat van je horen!

Wie ben jij?

Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen … en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.
Je bent een echte plantrekker. Uiteraard kan je bij twijfel of leergierigheid bij je sympathieke collega’s terecht. Maar je probeert het liever eerst zelf op te lossen op basis van je kennis en skills.

Wat verwachten wij?

Naast je natuurlijke aanleg voor logisch nadenken, problemen oplossen, flexibiliteit en stiptheid, heb je ook een flinke streep voor als je het volgende kan voorleggen:

 • A2 diploma Automechanica
 • extra diploma’s of getuigschriften (pluspunt, maar niet verplicht)
 • Rijbewijs B
 • 4 tot 7 jaar ervaring in de sector
 • Doorgedreven kennis van mechanica
 • Perfecte kennis van het Nederlands
 • Zelfredzaam in het Engels en het Frans

Wat bieden we jou?

Marco Motors biedt je langdurige werkzekerheid binnen een zeer snel groeiend familiebedrijf. En uiteraard krijg je de kans om mee te groeien. Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en wordt vergoed met een marktconform salaris, aangevuld met de nodige extra’s. De leuke sfeer en toffe collega’s krijg je er zomaar bovenop.

De doorgroeimogelijkheden heb je volledig zelf in de hand en zijn verbonden aan je prestaties en progressie. Wij bezorgen je de nodige tools en opleidingen.

Niet onbelangrijk: je “baas” is er om je te helpen groeien, niet om constant op je vingers te kijken. Daar heeft niemand wat aan. The sky is your limit, so let’s reach for it together !!!

Heb je interesse?

Stuur dan snel je CV ter attentie van Bert Slosse via info@marcomotors.be, en overtuig ons waarom jij binnen ons team past.


Vacature bij Marco Motors - Verantwoordelijke Naverkoop

2 april 2021 receptionist

Wie zijn wij?

Marco Motors is een jong en dynamisch familiebedrijf met veel groeimogelijkheden. Als officiële Renault en Dacia dealer bieden wij een totale, kwalitatieve en snelle service. De durf en wens om continu te investeren in mensen, klanten en infrastructuur maakt Marco Motors aantrekkelijk voor zowel klant als medewerker.

Wie ben jij?

Je hebt al enkele jaren ervaring in een administratieve en/of organisatorische functie, bij voorkeur in de automobielwereld. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om klanten te woord te staan en klantgerichte oplossingen aan te bieden. Je bent een echte plantrekker. Uiteraard kan je bij twijfel of leergierigheid bij je sympathieke collega’s terecht. Maar je probeert het liever eerst zelf op te lossen op basis van je kennis en skills.

Wat verwachten wij?

Naast je natuurlijke aanleg voor nauwkeurige administratie, logisch nadenken, problemen oplossen, flexibiliteit en stiptheid, heb je ook een flinke streep voor als je over volgende competenties beschikt:

 • Je beschikt over een diploma secundair onderwijs.
 • Je houdt van sociale contacten, afgewisseld met administratie.
 • Je moedertaal is Nederlands maar je kan ook wat Frans en Engels.
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel en stressbestendig.
 • Je hebt een rijbewijs B en je kan goed parkeren.
 • Je kan goed communiceren en samenwerken.
 • Je bent open en eerlijk, service minded en weet van aanpakken.
 • Je hebt zin voor orde en structuur en je werkt graag zelfstandig.
 • Je bent handig met MS Office en dan vooral met Outlook.
 • Technische autokennis is een troef.

Functieomschrijving:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant.
 • Je zorgt mee voor een familiaal en klantvriendelijk onthaal.
 • Je plant afspraken in met klanten. Dit gebeurt zowel face-to-face, telefonisch als per e-mail.
 • Je volgt de geplande afspraken op en zorgt voor een vlotte interne verwerking.
 • Je maakt werkkaarten en bespreekt deze met de werkplaatsverantwoordelijke.
 • Je factureert de prestaties en onderdelen.
 • Je licht de uitgevoerde werken toe aan de klant, al dan niet bijgestaan door een technische collega.

Wat bieden we jou?

Marco Motors biedt je langdurige werkzekerheid binnen een zeer snel groeiend familiebedrijf. En uiteraard krijg je de kans om mee te groeien! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en wordt vergoed met een marktconform salaris, aangevuld met de nodige extra’s. De leuke sfeer en toffe collega’s krijg je er zomaar bovenop.

De doorgroeimogelijkheden heb je volledig zelf in de hand en zijn verbonden aan je prestaties en progressie. Wij bezorgen je de nodige tools en opleidingen.

Niet onbelangrijk belangrijk: je “baas” is er om je te helpen groeien, niet om constant op je vingers te kijken. Daar heeft niemand wat aan. The sky is your limit, so let’s reach for it together !!!

Heb je interesse?

Stuur dan snel je CV naar Bert Slosse via info@marcomotors.be, en overtuig ons waarom jij binnen ons team past.


Car-Pass Trusted Provider 2021

1 maart 2021

Car-Pass is ons dankbaar. De door Marco Motors in 2020 meegedeelde kilometerstanden veroorzaakten in 0,0% van de gevallen een trendbreuk in de kilometerhistoriek van het voertuig. Daarmee scoorde Marco Motors merkelijk beter dan het gemiddelde.

Car-Pass is ons zeer erkentelijk voor onze dagelijkse inzet en kent ons daarom de titel Car-Pass Trusted Provider 2021 toe.

De betrouwbaarheid en de efficiëntie van het Car-Pass systeem zijn sterk afhankelijk van het tijdig verzenden van correcte kilometerstanden door de ondernemingen in de automobielsector. Het aantal veroorzaakte anomalieën is hiervoor een goede waardemeter.

 


Kadjar - de nieuwe SUV Renault Kadjar

24 juni 2015 Renault Kadjar

De Renault Kadjar voldoet aan alle eisen van een SUV. Superzuinige dieselmotoren en een fantastische rijcomfort. Een topper in zijn segment. Ontdek hem nu in onze showroom!

Renault SUV Kadjar

Luxe terreinwagens, ook wel SUV’s (Sports Utility Vehicles) genoemd, zitten in de lift. Ook Renault gaat mee in de trend. Zo is er bijvoorbeeld de nieuwe Renault Crossover, de Renault Espace. Maar de nieuwste Renault SUV presenteert zich in de vorm van de Renault Kadjar. Deze Renault SUV moet zich meten met bijvoorbeeld de Nissan Qashqai en de Kia Sportage en is de opvolger van de Renault SUV: de succesvolle Captur en de minder succesvolle Koleos.

Sportiviteit en comfort met de Renault SUV Kadjar

De nieuwe Renault SUV is langer en breder dan de Nissan Qashqai. Ook de kofferruimte is 42 liter groter, onder andere dankzij de flexibel in hoogte te verstellen laadvloer. Door de volledig weg te klappen passagiersstoel, krijgt u extra lengte in de laadmogelijkheid. Nog een verschil met de Qashqai is dat de eenvoudigste benzinemotor van Kadjar 130 pk levert, terwijl de instapmotor van de Nissan SUV ‘slechts’ 115 pk geeft.

De Kadjar kan optioneel geleverd worden met een groot glazen dak en LED-verlichting. De nieuwe Renault SUV kent een rijstrookassistent, die voorkomt dat u per ongeluk van uw rijbaan afwijkt. Bij een dreigende botsing kan het zelfstandig remsysteem ingrijpen. Om de Kadjar net wat extra’s te geven, is hij ook met vierwielaandrijving leverbaar.

Kies zelf de uitstraling die bij uw persoonlijkheid past

De Kadjar heeft vloeiende lijnen en een sterk karakter. Door de kenmerkende achterlichten en c-vormige LED verlichting, in combinatie met het logo in de strakke grill, straalt de Renault SUV hernieuwde sportiviteit uit.

De Renault SUV Kadjar is leverbaar in 9 verschillende kleuren en 4 verschillende Ambiances, LIFE, ZEN, INTENS en BOSE®. Elke ambiance kent zijn eigen uitstraling en uitrusting van het interieur. De prijzen van de Kadjar zijn afhankelijk van het gekozen kleurenpallet en ambiance. Kom eens langs bij officieel Renault garage Marco Motors in Deurne en overtuig uzelf!

Durf voor actie te kiezen

Met zijn vloeiende lijnen, agressieve grille en gespierde schouders ademt Renault Kadjar lef uit. Uw geïnspireerde, stevige, sportieve partner in het verkeer. Hij wacht slechts op uw teken om nieuwe horizonten te gaan verkennen.

Een sterk karakter

Zorgvuldig bewerkte, hoekomvattende achterlichten, ledstrip in C-vorm op de dagrijlichten, 17″ en 19″ lichtmetalen velgen … Renault Kadjar maakt zijn debuut zelfverzekerd en met uitstraling, trots op zijn innovatieve lichtlijn.

Vrijheid van een 4×4

Verander van decor, verken nieuwe sensaties. Draai de knop, kies 4×4 en uw cross-over brengt u in alle veiligheid naar adembenemende landschappen. Grote grondspeling, aluminium dakstaven, beschermlijsten op de flanken, ski’s voor en achter … welkom in de cross-over wereld van Renault Kadjar!

Stadsavontuur

Durf elke dag op avontuur te gaan. Ontdek de stad vanuit nieuwe invalshoeken. Met zijn Energy dCi 110-motor, zijn Stop & Startsysteem en zijn regeneratief remsysteem behoort Renault Kadjar tot de beste op het vlak van verbruik en CO2-uitstoot (99 g CO2/km). Toonaangevend!

Comfort uitvergroot

Met Renault Kadjar en zijn ruime, heldere interieur staat het avontuur in het teken van het comfort. Een panoramisch glazen dak, dubbele stiknaden, omhullende zetels, een dashboard in soepel materiaal, een hoge en brede middenconsole, en instrumenten en een versnellingshendel met chroomrand getuigen van een verfijnde afwerking.

Renault Kadjar: vertrek naar nieuwe avonturen

Neem in uw nieuwe cross-over plaats en verken andere wegen, andere horizonten. Renault Kadjar is een veilige, «verbonden» en gebruiksvriendelijke auto die breekt met de heersende opvattingen. Zijn efficiënte motoren, zijn vele rijhulpsystemen, zijn comfortabele en heldere interieur en zijn intelligente modulariteit maken hem tot de ideale wagen voor het avontuur.

Grip op maat

Als authentieke cross-over stelt Renault Kadjar u in staat alle wegen te verkennen. Met zijn hoge grondspeling en zijn rijprogramma’s 4×2 en 4×4 is Renault Kadjar in alle omstandigheden uw bondgenoot.
4×4-aandrijving. Wisselende rijomstandigheden? Draai de knop en kies de meest geschikte modus. Er zijn drie modi beschikbaar: – 2WD : alleen de voorwielen worden aangedreven. In normale omstandigheden optimaliseert u hiermee het verbruik. – Auto : het systeem past automatisch de koppelverdeling aan en optimaliseert de vermogensoverbrenging naar elk van de voor- en de achterwielen. Aandrijfkracht en veiligheid zijn maximaal. – Lock : op losse grond (aarde, zand, modder, sneeuw) wordt tot 40 km/u een 50/50-verdeling tussen de voor- en achterwielen gehandhaafd.

Compromisloze efficiëntie

De motoren van Renault Kadjar zijn krachtig, betrouwbaar en zuinig. Naast het Stop & Start-systeem met regeneratief remmen beschikken zij over technologieën (downsizing, vermindering van de wrijving, injectiesystemen van de nieuwste generatie) die hen een voorbeeldig rendement en verbruik bezorgen. Dit alles zonder aan uw rijplezier te raken.
Energy dCi 110 Rijcomfort De roadmap van de dCi 110-motor is duidelijk: prestaties en efficiëntie elke dag opnieuw. Deze krachtbron, gekenmerkt door een combinatie van zuinigheid en rijplezier, is voor het eerst uitgerust met stalen zuigers die het rendement verhogen door de wrijving te beperken. Zij wordt standaard gekoppeld aan een manuele 6-versnellingsbak, maar is ook verkrijgbaar met de EDC 6-trapsautomaat met dubbele koppeling. Het rendement van deze motor is opmerkelijk: 99 g CO2/km en 3,8 l/100 km!
Energy dCi 130 Rijplezier Deze zowel veelzijdige als krachtige motor haalt het maximum uit de knowhow van Renaults motorenontwerpers. Hij kent geen compromissen en biedt optimale verhoudingen tussen rendement/plezier en sensaties/verbruik. De Energy dCi 130 is ook verkrijgbaar in een versie met 4-wielaandrijving.
Energy TCe 130 Souplesse en beheersing De Energy TCe 130-benzinemotor, soepel en reactief vanaf de lage toerentallen, verenigt het vermogen van zijn turbo met een laag verbruik. Om de hernemingen te verbeteren, vooral bij laag toerental in de tweede en derde versnelling, beschikt hij over een overboost waardoor de turbo sneller en vaker in werking treedt.
EDC-transmissie Comfort, zuinigheid en technologie Deze zestrapsautomaat met dubbele koppeling schakelt soepel en zonder schokken. Het dynamische, reactieve EDC-systeem reageert vrijwel onmiddellijk. Op verbruiksvlak zet het dezelfde cijfers neer als een handgeschakelde transmissie. De EDC-transmissie, verkrijgbaar op de dCi 110-motor, is ideaal voor een aangenaam en sereen rijgedrag.

Goede begeleiding in het dagelijks verkeer

Eén van de doelen die Renault Kadjar zich heeft gesteld, is het rijden eenvoudiger, serener, veiliger en vloeiender te maken. Met zijn rijhulpsystemen is het gemakkelijker de snelheid aan te passen, online te blijven, de dode hoeken te controleren, te parkeren of automatisch tussen dim- en grote lichten om te schakelen naargelang er al dan niet andere voertuigen op de weg zijn. Met Renault Kadjar rijdt u in alle veiligheid.

“Online” rijden

Het Renault R-Link 2 multimediasysteem nodigt u uit om van een intensere rijervaring te genieten. Het grote intuïtieve en ergonomische 7″-scherm biedt maximaal gebruikscomfort. De grafische interface gelijkt op die van een tablet: pictogrammen verplaatsen door te slepen, lezen met bladeren en zoomen. Dankzij de nieuwe personaliseerbare homepages hebt u gemakkelijk toegang tot uw favoriete functies. Er kunnen zes gebruikersprofielen worden opgeslagen. Met één klik vindt iedere gebruiker zijn persoonlijke instellingen voor navigatie, multimedia, rijhulpsystemen of de sfeer van “zijn” instrumentenpaneel. R-Link 2 geeft toegang tot de R-Link Store en zijn apps die speciaal bestemd zijn voor gebruik in de auto. Bovendien is een uitgebreide reeks diensten beschikbaar zoals TomTom® realtime verkeersinformatie of het rijhulpsysteem van Coyote®. R-Link 2 is een controlecentrum voor de functies van de auto met spraakherkenning. Het systeem optimaliseert het leven in de auto en laat u de charmes ontdekken van het “online” rijden. En van het gepersonaliseerde rijden.

BOSE® Sound System – nieuwe geluiden verkennen

Met zijn diepe lage tonen, verfijnde hoge tonen, natuurgetrouwe geluidsweergave verandert het Bose® audiosysteem het interieur van uw cross-over in een concertzaal. Zeven high performance-luidsprekers en een subwoofer verspreiden een panoramisch geluid, hierbij geholpen door een speciaal ingestelde digitale versterker. Heldere toonkleuren, gestructureerde ritmes, subtiele akkoorden … zowel voorin als achterin is het geluid rijk, evenwichtig, nauwkeurig. Met Renault Kadjar krijgt het avontuur ook een muzikale kant …