Vacature enthousiaste technieker / mechanieker

Vacature enthousiaste mechanicien

Ben jij de krak die wij zoeken?

Marco Motors zoekt een enthousiaste technieker / mechanieker om het hechte team te vervoegen. Slaap jij met je Engelse sleutel in je armen? Bekijk dan snel onze vacature. Of ken je iemand die blij wordt van de geur van smeerolie in de ochtend? Stuur deze vacature dan snel door!

Wie zijn wij?

Marco Motors is al drie generaties lang een begrip in Antwerpen, en ver daarbuiten. Als officiële Renault & Dacia garage is Marco Motors gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van deze mooie merken.
Marco Motors is een (h)echt familiebedrijf. Onder leiding van de 3de generatie beleeft het bedrijf sinds enkele jaren een nieuwe jeugd, met een vlotte en dynamische sfeer. Wil jij hier deel van uitmaken? Lees dan snel verder en laat van je horen!

Wie ben jij?

Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen … en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.
Je bent een echte plantrekker. Uiteraard kan je bij twijfel of leergierigheid bij je sympathieke collega’s terecht. Maar je probeert het liever eerst zelf op te lossen op basis van je kennis en skills.

Wat verwachten wij?

Naast je natuurlijke aanleg voor logisch nadenken, problemen oplossen, flexibiliteit en stiptheid, heb je ook een flinke streep voor als je het volgende kan voorleggen:

  • A2-diploma Automechanica
  • Extra diploma’s of getuigschriften (pluspunt, maar niet verplicht)
  • Rijbewijs B
  • 4 tot 7 jaar ervaring in de sector
  • Doorgedreven kennis van mechanica
  • Perfecte kennis van het Nederlands
  • Zelfredzaam in het Engels en het Frans (pluspunt, maar niet verplicht)

Wat bieden we jou?

Marco Motors biedt langdurige werkzekerheid binnen een zeer snel groeiend familiebedrijf. En uiteraard krijg je de kans om mee te groeien. Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en wordt vergoed met een marktconform salaris, aangevuld met premies en extra voordelen. De leuke sfeer en toffe collega’s krijg je er zomaar bovenop.

De doorgroeimogelijkheden heb je volledig zelf in de hand en zijn verbonden aan je prestaties en progressie. Wij bezorgen je de nodige tools en opleidingen.

Niet onbelangrijk: je “baas” is er om je te helpen groeien, niet om constant op je vingers te kijken. Daar heeft niemand wat aan. The sky is your limit, so let’s reach for it together !!!

Heb je interesse?

Stuur dan snel je CV ter attentie van Bert Slosse via info@marcomotors.be, en overtuig ons waarom jij binnen ons team past.