Uw roetfilter reinigen of vervangen

Wilt u uw oude roetfilter reinigen of uw roetfilter vervangen regio Antwerpen? Laat u verder helpen door Marco Motors in België. Bijna alle auto’s stoten stoffen uit die schadelijk zijn voor het milieu, alsmede de gezondheid. Een roetfilter is een filter dat bestaat uit een poreuze wand die wordt bevestigd in uw auto. Een roetfilter laat de uitlaatgassen van uw wagen door en filtert tegelijkertijd effectief de schadelijke roetdeeltjes, doordat deze aan het filter blijven kleven en dus in uw filter blijven. Door een goed werkend roetfilter wordt daarom een afname van deze roetuitstoot gerealiseerd. Dit is belangrijk voor het milieu, maar ook zeker voor uw directe omgeving zoals uw kinderen en buurtbewoners. Laat daarom altijd tijdig uw roetfilter reinigen wanneer dit nodig is. Door reiniging van uw roetfilter zorgt u ervoor dat deze langer mee gaat.

Roetfilter subsidie in Vlaanderen

Dieselwagens stoten meer schadelijke stoffen voor het milieu en de gezondheid uit dan lpg-auto’s of benzinewagens. De Europese regelingen worden tegelijkertijd steeds strenger met betrekking tot verminderde luchtverontreiniging, waar het dagelijkse verkeer op de weg toch nog altijd een grote bijdrage aan levert. De overheid in Vlaanderen geeft daarom een roetfilter subsidie aan eigenaren van voertuigen die een roetfilter installeren in hun oudere (bestaande) dieselwagen(s) of dieselbestelauto(‘s) van milieu klasse euro 4 en euro 3. Het betreft hier het half open roetfilter dat 30-50% van de uitstoot tegenhoudt en daarmee de uitstoot van schadelijke stoffen inperkt.

Roetfilter plaatsen of roetfilter reinigen in Antwerpen

Wilt u graag een roetfilter kopen in Antwerpen? Marco Motors is officieel Renault en Dacia dealer in België en tevens een uitstekende partner voor een nieuw roetfilter. We beschikken over een showroom en een garage, voor bijvoorbeeld herstellingen, onderhoud en carrosserie. Rijdt u voornamelijk korte stukjes met uw wagen? Roet moet verbranden; wanneer de temperatuur niet hoog genoeg wordt om het roet te verbranden, kan deze vol raken en is uw roetfilter verstopt. Graag willen wij uw roetfilter reinigen, uw roetfilter vervangen wanneer deze hieraan toe is, of een roetfilter plaatsen wanneer u deze nog niet hebt. Wilt u tevens meer weten over subsidie aanvragen, een nieuw roetfilter in Antwerpen, of hebt u interesse in het kopen van een nieuwe Renault of Dacia wagen? Voor meer informatie kunt u bij ons langs komen, of contact met ons opnemen via tel: 03 366 20 53.