Nieuw en toch voordelig met Renault stockwagens

Bent u op zoek naar een (bijna) nieuwe auto, maar wilt u daar geheid niet de hoofdprijs voor te betalen? Marco Motors helpt al 25 jaar lang haar klanten verder op het gebied van auto’s en is daarnaast ook officieel Renault en Dacia dealer. Naast een bijzonder ruime keuze aan nieuwe en tweedehands wagens, kunt u bij Marco Motors ook profiteren van voordelige Renault stockwagens. Wanneer een nieuw auto model op de markt wordt uitgebracht, blijft er doorgaans een voorraad van het vorige auto model staan. Deze voorraad aan auto’s wordt ook wel stockwagens genoemd. Wanneer u besluit om een stockwagen te kopen kunt u dan ook van flinke kortingen en andere voordelen profiteren.

Stockwagens Renault op voorraad

Marco Motors heeft een ruime stock aan wagens en brengt voordeel graag voor u dichterbij. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u wegrijdt in een van onze Renault Clio stockwagens, Renault Kangoo stockwagens, Renault Trafic stockwagens, of bijvoorbeeld stockwagens van Renault Captur tegen een veel lagere prijs. Ook zijn stockwagens ook onmiddellijk beschikbaar, waardoor ze veel sneller kunnen worden geleverd dan normaal. U hoeft dus geen weken of zelfs maanden te wachten op uw (bijna) nieuwe wagen. U kiest dus uw auto uit een ruim aanbod, betaalt een veel voordeligere prijs en rijdt meteen naar huis in een (bijna) nieuwe auto. Ontdek daarom snel de beschikbare modellen bij Marco Motors, en profiteer van de uitzonderlijke voorwaarden.

Renault stockverkoop bij Marco Motors

Marco Motors bestaat al meer dan 25 jaar en is officiële Renault en Dacia dealer. We vinden geheid een uitstekende Dacia of Renault stockwagen op uw maat. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehands Renault en Dacia wagens met garantie, reparaties en onderhoud en mechaniek en carrosserie. U profiteert bij ons van de beste service. Wilt u graag een bedrijfsvoertuig of leasewagen? Ook dan bent u bij ons bij het juiste adres. Kom voor meer informatie bij ons langs in Deurne, neem contact met ons op via e-mail of bel ons via T: 03 366 20 53.