Een Renault Camoinette voor meer ruimte

Renault biedt u intelligente oplossingen op het gebied van personenauto’s en bedrijfswagens, geboren uit ontwikkeling en innovatie. Dit vertaalt zich in de vorm van een bestelwagen met een optimale duurzaamheid, energiezuinigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en flexibele designopties. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe Renault bestelwagen om veilig en comfortabel uw producten of werkgereedschap mee te vervoeren? Renault biedt u de bestelwagen die speciaal in te richten is aan de hand van de compacte zakelijke behoeften die u hebt.

Bestelwagen Renault: verschillende modellen

De Renault Kangoo, Renault Trafic en Renault Master bedrijfswagens bieden u elk verscheidene oplossingen voor comfortabel en functioneel personen- en goederenvervoer. De Renault Kangoo bestelwagen biedt veiligheid aan de lading en tegelijkertijd comfort aan de inzittenden voor een aangenamere reis. De Renault bus is zeer moduleerbaar en maakt het lossen en laden gemakkelijker met de vlakke en eenvoudig te verstellen laadvloer. Met een Renault Kangoo rijdt u bovendien zuinig en groen door oplossingen die gericht zijn op een hoger energierendement. Volledig elektrisch rijden? Dat doet u met de zuinige en stille Renault Kangoo Z.E.

De Renault Master staat zeer goed bekend om het leveren van hoge prestaties op het gebied van persoons- en vrachtsveiligheid. Dit wordt vertaald in hoge capaciteiten op het gebied van laadruimtebescherming, zodat u gemakkelijk al uw goederen kunt vervoeren. In de bestelwagen doet het tussenschot tussen de laadruimte en de persoonsruimte dienst in de vorm van het voorkomen van schuivende lading in het geval van een ongeval en zorgt ervoor dat u geen last hebt van stof of eventueel lawaai. Hebt u nog meer lading om te vervoeren met een Renault bestelbus? De praktische en robuuste Renault Trafic faciliteert de langste laadlengte in het segment, zodat u aan ruimte geen gebrek hebt. Wanneer de lading te lang is voor de bestelwagen kunt u bovendien gebruik maken van een dakdraagsysteem, zodat u deze alsnog in uw bestelwagen kunt vervoeren.

Bestelwagen kopen bij Marco Motors

Wilt u graag een nieuwe bestelwagen, of gebruik maken van diensten als onderhoud of herstelling? Marco Motors is de partner die met u meedenkt en zet zich permanent in, zodat u kunt genieten van een vlekkeloze service en optimaal rijcomfort. We leggen daarbij dan ook telkens de nadruk op persoonlijke aandacht voor de klant en diens tevredenheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en functies van een Renault Camionette? Neem dan contact met ons op, of stel uw eigen model samen met de online functie op onze website.