Garage Thielens wisselt van wacht

Voor de bekenden in Mortsel en Borsbeek is Garage Thielens door de afgelopen decennia heen een begrip geworden. Ook bij ons, Renault en Dacia garage Marco Motors. Daarom vinden wij het erg jammer om te moeten mededelen dat onze gewaardeerde collega Georges Thielens wegens gezondheidsproblemen genoodzaakt is om een punt achter Garage Thielens te zetten. Meer dan dertig jaar lang heeft Georges Thielens zich, samen met het team van Garage Thielens, met hart en ziel ingezet om vakmanschap te leveren. Via deze weg willen wij Georges veel sterkte wensen en bedanken voor zijn inzet. Als officieel verdeler van Renault en Dacia wagens en specialist op het gebied van carrosserie en onderhoud heeft Garage Thielens in Mortsel een grote bijdrage geleverd die menig tevreden klant van Thielens zal onderschrijven.

Bekijk ons aanbod

Tweedehands auto in Borsbeek

Als Marco Motors gaan wij ons best doen om de tevreden klanten van Garage Thielens in de omgeving op te vangen. Bent u bijvoorbeeld de trotse eigenaar van een Renault of een Dacia in Borsbeek? Voor alles omtrent Renault en Dacia in Borsbeek en de rest van de provincie Antwerpen kunt u terecht bij Marco Motors, officieel verdeler van Renault en Dacia. Een familiebedrijf dat zich al meer dan 25 jaar lang specialiseert in zowel tweedehands als nieuwe Renault en Dacia wagens. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het inruilen of verkopen van uw bestaande auto. Dit is niet beperkt tot enkel Dacia en Renault wagens. Wilt u uw tweedehands auto in Borsbeek verkopen? Kom gerust eens langs voor een verse kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Wij staan klaar om u op weg te helpen met al uw vragen en wensen.

Autopech? Weer op weg met Marco Motors

Bij Marco Motors is uw veiligheid in het verkeer onze hoogste prioriteit. Veiligheid met zo min mogelijk kosten voor u. Net als uw gezondheid is het ook bij auto’s beter om te voorkomen dan te genezen. Achterstallig onderhoud kan namelijk tot onveilige situaties en nare verassingen leiden. Verassingen die vaak gepaard gaan met flinke herstelkosten of zelfs letselschade. Dit wensen wij niemand toe. Daarom raden wij u aan om met regelmaat uw auto te laten controleren middels klein of groot onderhoud. Ontdekken wij tijdens de controle dat herstelwerkzaamheden nodig zijn? Dan informeren wij u vooraf. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Helaas toch acute autopech of schade opgelopen? Marco Motors helpt u snel en veilig de weg weer op. Nu én in de toekomst. Bel ons gerust eens op of plan direct een afspraak via de website.

Lees meer