Marco Motors Deurne: uw officiële Renault dealer

Vanaf 2013 is Marco Motors Deurne een officiële Renault dealer. Dit houdt onder meer in dat wij Renault mogen vertegenwoordigen op het gebied van service en kwaliteit. Uiteraard beschouwen wij het als een geweldige eer om aangewezen te zijn als één van de Renault dealers in België. Voor ons bewijst het hoe ver je als garagebedrijf kan komen als je van kwaliteit en vakmanschap je hoogste doel maakt!

Waar een familiebedrijf groot in kan zijn
Dat wij onszelf nu mogen rekenen tot dé officiële Renault verdelers vervult ons met grote trots. Uitverkoren worden door een prachtig merk als Renault zien wij als de mooiste erkenning voor alles waar wij als familiebedrijf al vele jaren al voor staan. Al ruim 25 jaar zijn de begrippen kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid de pijlers van onze bedrijfsfilosofie. Een filosofie die zijn vruchten afwerpt en ervoor gezorgd heeft dat wij als dealer Renault u als klant nóg meer te bieden hebben.

Dealers Renault staan voor kwaliteit
Of het nu gaat om Renault bedrijfswagen dealers of om personenwagen verdelers, als klant gaat u ervan uit dat u bij een officiële dealer aan het goede adres bent. Als Renault verdeler volgen wij de technologische ontwikkelingen op de voet. Wilt u een Renault als bedrijfs- of personenwagen aanschaffen, dan heten wij u met plezier welkom in onze showroom. Ook voor onderhoud of herstel kan u op ieder moment op ons een beroep doen. En omdat wij door het respectabele Renault zelf zijn aangewezen als Renaultdealer, weet u dat kwaliteit hoe dan ook gegarandeerd is.

Bij ons is de klant daadwerkelijk koning
Bij Marco Motors Deurne beseffen wij maar al te goed dat wij ons ergens mee moeten onderscheiden; als u een nieuwe of tweedehands wagen wilt kopen, kan dat overal. En ook voor reparatie en onderhoud kan u elders wel terecht. Als klant verwacht u van Renaultdealers vanzelfsprekend méér dan dat – en daar handelen wij dan ook naar. Bij Marco Motors Deurne zetten wij dagelijks alles op alles om u te bewijzen dat wij onze klanten echt als koning zien. Dat deden wij al toen we ruim 25 jaar geleden begonnen als klein familiebedrijf. Ons motto is dat het altijd beter kan, maar we zijn ook trots op wat we tot nu toe hebben neergezet met ons bedrijf.

Geen verrassingen als het om de kosten gaat
Als u als klant uw Renaultgarage bezoekt, wilt u uiteraard weten waar u op moet rekenen als het op betalen aankomt. Verrast worden kán heel leuk zijn, maar als het gaat om de rekening is duidelijkheid vooraf wel zo prettig. Aangezien betrouwbaarheid voor ons de basis is van ons succesvolle ondernemerschap, garanderen wij u die duidelijkheid dan ook volledig. Vooraf zijn we helder over welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en waarom, en geven we u een duidelijke prijsindicatie. Mochten de werkzaamheden in de praktijk omvangrijker blijken te zijn, dan nemen we altijd even contact met u op. Als officiële Renault verdeler vinden wij dat een vanzelfsprekendheid: op ons moet u immers kunnen bouwen!

Lees meer