Van familiebedrijf naar erkende Dacia dealer Deurne

Sinds 2013!

Sinds 2013 mogen we ons bij Marco Motors Deurne – Antwerpen een erkende Dacia dealer noemen. (U weet wel, de Renault & Dacia garage op de hoek van de Ruggeveldlaan in Deurne) Deze erkenning betekent dat wij het merk Dacia mogen vertegenwoordigen als het gaat om kwaliteit en service. Een rol waar wij bijzonder trots op zijn en een prachtige erkenning voor dat wat een kwart eeuw geleden begon als bescheiden (maar deskundig) familiebedrijf!

De kroon op ons jarenlange vakmanschap

We beschouwen het als een kroon op ons jarenlange vakmanschap nu te mogen behoren tot de erkende Dacia dealers. Kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid zijn al meer dan 25 jaar de kernwoorden in onze dienstverlening; een aanpak die ertoe geleid heeft dat wij nu deel uitmaken van het selecte gezelschap van Dacia dealers België.

Marco Motors logo Dacia Deurne

Kwaliteit en deskundigheid gegarandeerd

Als Dacia verdeler weten wij vanzelfsprekend alles wat er over dit prachtige merk te weten valt en zijn we op de hoogte van de nieuwste modellen en ontwikkelingen. U kan bij ons terecht voor de aankoop van een wagen. Maar ook als het gaat om onderhoud of herstel bent u bij ons aan het juiste adres.  Mechaniek of carrosserie, wij hebben er verstand van! Net als andere Dacia dealers worden wij beoordeeld op kwaliteit en deskundigheid voordat wij onszelf erkende Dacia dealer mogen noemen. De Dacia dealer titel is voor u als klant hét beste keurmerk!

Persoonlijk contact kenmerkt Marco Motors Deurne

Bij garage Marco Motors Deurne – Antwerpen weten wij al héél lang dat u als klant veel meer verwacht van een erkende dealer dan louter het aanschaffen van een nieuwe wagen – en terecht! Van Dacia dealers verwacht u dat ze kundig zijn en met u meedenken. Bij Marco Motors werken wij er daarom iedere dag hard aan om u te laten ervaren wat het betekent dat u als klant koning bent. Wij zien onze klanten niet als een nummer, maar behalen er eer uit om u bij uw naam te kunnen aanspreken. Deze persoonlijke benadering zit ons als familiebedrijf in het bloed. En we zouden het ook niet anders willen!

Betrouwbare service spreekt voor zich

Als klant wilt u weten waar u aan toe bent als het gaat om de kosten van service of onderhoud. Bij ons hoeft u dan ook geen vervelende verrassingen te verwachten. Vallen de kosten iets hoger uit dan we hadden voorzien, dan overleggen we dat uiteraard eerst met u. Wij zien de betrouwbaarheid van onze dienstverlening als een doorslaggevende factor in het succes van onze garage.

Garages en Dacia dealers in de provincie Antwerpen zijn er genoeg, maar zoekt u deze persoonlijke dienstverlening en wilt u bovendien echt kunnen rekenen op uw wagen? Kies voor kwaliteit, kies voor uw erkende Dacia dealer, Marco Marco Motors Deurne – Antwerpen!

Lees meer