Van familiebedrijf naar officiële Dacia dealer

Sinds 2013 mogen we ons bij Marco Motors Deurne een officiële Dacia dealer noemen. Dit betekent onder meer dat wij Dacia België mogen vertegenwoordigen als het gaat om kwaliteit en service. Een rol waar wij bijzonder trots op zijn en een prachtige erkenning voor dat wat een kwart eeuw geleden begon als bescheiden (maar deskundig) familiebedrijf!

De kroon op ons jarenlange vakmanschap
We beschouwen het als een kroon op ons jarenlange vakmanschap nu te mogen behoren tot de Dacia garages en Dacia dealers. Kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid zijn al meer dan 25 jaar de kernwoorden in onze dienstverlening; een aanpak die ertoe geleid heeft dat wij nu deel uitmaken van het selecte gezelschap van Dacia dealers België.

Kwaliteit en deskundigheid gegarandeerd
Als Dacia verdeler weten wij vanzelfsprekend alles wat er over dit prachtige merk te weten valt en zijn we op de hoogte van de nieuwste modellen en ontwikkelingen. U kan bij ons terecht voor de aankoop van een wagen. Maar ook als het gaat om onderhoud of herstel bent u bij ons aan het juiste adres. Wat er ook mankeert aan mechaniek of carrosserie, wij hebben er verstand van! Net als andere Dacia dealers zijn wij beoordeeld op kwaliteit en deskundigheid voordat wij onszelf officieel dealer mochten noemen. Voor u als klant is onze ‘dealer Dacia’-titel het beste keurmerk!

Persoonlijk contact kenmerkt Marco Motors Deurne
Bij Marco Motors Deurne weten wij al heel lang dat u als klant geen genoegen neemt met de aanschaf van een wagen. Die kan u immers op zoveel plaatsen kopen. Wij beseffen heel goed dat u meer verwacht dan dat – en terecht! Van Dacia dealers verwacht u dat ze kundig zijn en met u meedenken. Bij Marco Motors Deurne werken wij er daarom iedere dag hard aan om u te laten ervaren wat het betekent als u als klant daadwerkelijk koning bent. Wij zien onze klanten niet als een nummer, maar behalen er eer uit om u bij uw naam te kunnen aanspreken. Deze persoonlijke benadering zit ons als familiebedrijf in het bloed, we zouden niet anders willen dan dat.

Betrouwbare service spreekt voor zich
Als klant wilt u vanzelfsprekend altijd weten waar u aan toe bent als het gaat om de kosten van service of onderhoud. Bij ons hoeft u dan ook geen vervelende verrassingen te verwachten; vallen de kosten iets hoger uit dan we hadden voorzien, dan overleggen we dat uiteraard met u. Wij zien de betrouwbaarheid van onze dienstverlening als een doorslaggevende factor in het succes van ons garagebedrijf. Dit betekent ook dat wij u altijd betrekken bij de werkzaamheden die we uitvoeren. We vertellen wat we gaan doen en geven er desgewenst uitleg bij, zodat voor u duidelijk is waarom we doen wat we doen.

Dealers Dacia zijn er genoeg, maar zoekt u Dacia dealers in de provincie Antwerpen en wilt u echt kunnen rekenen op uw personen- of bedrijfswagen, kies dan voor Marco Motors Deurne! Wij bieden u het beste van het beste; probeert u gerust andere Dacia verdelers in de provincie Antwerpen uit, uiteindelijk kiest u voor kwaliteit – en dus voor Marco Motors Deurne!

Lees meer