ONTDEK

RENAULT CLIO

E-TECH 100% HYBRID

Bij aankoop van een nieuwe Renault Clio 

krijgt u bij Marco Motors – Renault Deurne uw 1ste onderhoud gratis* 
*actie onder voorwaarden


* vraag naar de 3-ways ballonfinanciering


ONTDEK

RENAULT CLIO

E-TECH 100% HYBRID

* gratis 1ste onderhoud, actie onder voorwaarden
* vraag naar de 3-ways ballonfinanciering


E-Tech

CLIO GEEFT EEN NIEUWE DIMENSIE AAN HYBRIDE WAGENS

tot 80% elektrisch rijbereik in de stad


Beleef een ongeziene rijervaring. Clio E-Tech Hybride combineert elektrische en thermische motoren met een bijzonder efficiënte automatische Multi-mode versnellingsbak. Het resultaat: systematisch starten met elektrische aandrijvingskracht, maximale elektrische rijervaring tot 80% van de tijd in de stad en het plezier van een stille elektrische wagen

bespaar in de stad of onderweg


Door te kiezen voor een hybride wagen kan je je brandstofverbruik in de stad en onderweg verminderen. Je zal namelijk tot 40% minder brandstof verbruiken in vergelijking met een benzinemotor. Reis in alle vrijheid met je Clio E-Tech Hybride: groot rijbereik, geen aansluiting… en al het comfort en de binnenruimte van een Clio!

nieuwe rijsensaties


Clio E-Tech hybrid biedt je alle rijplezier en veiligheid met krachtige acceleraties dankzij zijn gecombineerd vermogen van 145pk. Het razendsnelle reactievermogen van de elektrische motoren in combinatie met de automatische versnellingsbak Multi-mode zorgen voor een snelle start en soepele schakeling tussen verschillende versnellingen. Geniet van de verschillende modi van MULTI-SENSE en personaliseer je rijervaring.

Versie

E-Tech Engineered

vanaf € 28.600*

* aanbevolen catalogusprijs BTW incl.

Equilibre

Evolution

Ionic

ONTDEK ALLE TROEVEN VAN DE CLIO...

grote binnenruimte, grote verbonden schermen, maximale veiligheid en supermoderne rijhulpsystemen

automatisch noodhulpremsysteem


Clio is jouw engelbewaarder en houdt op elk ogenblik alle risico‘s in het verkeer en de omgeving in het oog. Een voorligger die bruusk remt, een voetganger die plotseling oversteekt… Deze stadsauto waarschuwt je en kan zelfs automatisch de noodrem indrukken.

adressen opzoeken via Google


Het gloednieuwe ingebouwde EASY LINK-multimediasysteem is niet alleen volledig personaliseerbaar, maar ook intuïtief en eenvoudig te bedienen dankzij het touchscreen van 9,3 inch met hoge resolutie.

EASY-LINK SYSTEEM


Plan je een reis naar Berlijn of zoek je een Italiaans restaurant? Vind de juiste bestemming dankzij de gedetailleerde informatie van Google met ruim 100 miljoen POI‘s.

Maximale veiligheid

26 rijhulp- en veiligheidssystemen garanderen een zorgeloze rit.

blijf verbonden


De touchscreens binnen met een geïntegreerde navigatie inclusief POI’s via Google Places… Via Renault CONNECT blijf  je in de Clio steeds geconnecteerd. En dat in alle eenvoud!

veiligheid


De iconische stadswagen voelt zich net zo goed in de stad als op de snelweg, en beschermt je op elk moment dankzij zijn automatische noodremhulpfunctie met voetgangersdetectie. Bovendien is Clio uitgerust met de nieuwste Renault EASY DRIVE-systemen voor gemakkelijk rijden en parkeren dankzij de camera achteraan en de handenvrije Easy Park Assist.

INTERESSE?
KOM LANGS BIJ DE VERDELER IN UW BUURT


RUGGEVELDLAAN 1 - 2100 DEURNE

MA & DI: 9u00 – 12u30 | 13u30 – 18u00
WOE: Enkel op afspraak
DO & VRIJ: 9u00 – 12u30 | 13u30 – 18u00
ZATERDAG: 10u00 – 16u00

Vermijd lange wachttijden
en maak uw afspraak in onze agenda