ONTDEK RENAULT AUSTRAL:

NIEUWE E-TECH FULL HYBRID

Bij aankoop van een nieuwe Renault Austral E-Tech Full Hybrid SUV

krijgt u bij Marco Motors – Renault Deurne uw 1ste onderhoud gratis* 

*actie onder voorwaarden

* vraag naar de 3-ways ballonfinanciering


ONTDEK

NIEUWE RENAULT AUSTRAL

E-TECH FULL HYBRID 

* gratis 1ste onderhoud, actie onder voorwaarden
* vraag naar de 3-ways ballonfinanciering


E-Tech

UITMUNTENDE SUV

SPORTIEF DESIGN


Nieuwe Renault Austral heeft perfecte afmetingen, een opvallende voorkant en opvallende verlichting. De stijlvolle lijnen worden benadrukt door het glanzend zwarte dak* en de contrasterende beschermingselementen aan de zijkant versterken het robuuste profiel.

* Standaard tweekleurig, afhankelijk van de versie 

UITMUNTEND RIJDEN


Tijdens lange ritten is nieuwe Renault Austral een voorbeeld van efficiëntie: krachtige acceleratie en indrukwekkende stabiliteit. Het 4Control advanced-systeem (afhankelijk van de versie) zorgt ervoor dat je nauwkeurig en veilig kunt rijden. Ga als een baas door de bocht … jij bepaalt wat er gebeurt. In de stad worden alle manoeuvres eenvoudiger. De auto doet precies wat jij wilt dankzij de draaicirkel van 10,1 m, net als een stadsauto.

UITMUNTENDE RUIMTE


Innovatief vormgegeven cockpit. Veel ruimte tussen de voorstoelen met een inductielader voor je smartphone. 35 liter eenvoudig toegankelijke en zelf in te delen opbergruimte. De achterbank kan 16 cm naar achteren worden geschoven waardoor passagiers profiteren van veel beenruimte. Bagageruimte met capaciteit tot 575 liter (afhankelijk van de versie). Handsfree toegang tot de bagageruimte met automatische achterklep.

Versie

Techno

vanaf € 34.300*

uitmuntende veiligheid

32 GEAVANCEERDE RIJHULPSYSTEMEN

RIJDEN


Head-up-display van 9,3″ van de nieuwe generatie, intelligent adaptative cruise control en active driver assist. Jij bepaalt wat er op de weg gebeurt zonder dat je je ogen ervan af hoeft te halen – Je rijdt prettiger dankzij de rijhulpsystemen.

VEILIGHEID


Noodstopbekrachtiging voor en achter met voetgangerssensoren, intelligente en automatische verlichting (Matrix LED vision) en meer. Wees onderweg voorbereid op het onverwachte met rijhulptechnologieën.

PARKEREN


Automated hand free parking, 360°-zicht met 3D-camera … Manoeuvreer als de beste dankzij de parkeerhulpsystemen.

ACCESSOIRES

TREEPLANK


Maak de nieuwe RenaultAustral uniek en benadruk zijn SUV-stijl en robuuste uitstraling met een premium treeplank. Hiermee kun je gemakkelijk bij de accessoires op het dak en kan je auto bovendien tegen een stootje.

ELEKTRISCH WEGKLAPBARE TREKHAAK


De volledig elektrische trekhaak van de Renault komt met een druk op de knop tevoorschijn, waardoor je handen niet vies worden. Je kunt hem ook weer inschuiven, waardoor hij wordt opgeborgen in je Renault Austral

INTERESSE?
KOM LANGS BIJ DE VERDELER IN UW BUURT


RUGGEVELDLAAN 1 - 2100 DEURNE

MA & DI: 9u00 – 12u30 | 13u30 – 18u00
WOE: Enkel op afspraak
DO & VRIJ: 9u00 – 12u30 | 13u30 – 18u00
ZATERDAG: 10u00 – 16u00

Vermijd lange wachttijden
en maak uw afspraak in onze agenda