De nieuwe Renault Alpine, een waanzinnige sportwagen

de nieuwe Renault Alpine

De Renault Alpine is de auto van 2017. In 2016 debuteerde de Franse raceauto fabrikant Alpine – tegenwoordig onderdeel van het bedrijf Renault – de new Alpine Renault Vision in Geneve als prototype voor het beoogde model in 2017. Daarbij werd de belofte gemaakt dat het uiteindelijke exemplaar voor in ieder geval 80% zou lijken op de conceptauto; een belofte die Renault en Alpine waar hebben gemaakt. En dat maakt menig autoliefhebber blij; de nieuwe Renault Alpine is niet alleen erg snel; het is ook nog eens een prachtig exemplaar.

Specificaties van de nieuwe Alpine RenaultRenault Alpine 2017 interieur

Voor de nieuwe Renault Alpine 2017 wordt de naam Renault Alpine a110 hergebruikt, die het vorige eeuw erg goed deed in de markt. En dat is geen vreemde keuze, gezien de vormgeving van de Renault Alpine 2017 geïnspireerd is door het model uit de jaren zestig en daar ook verdacht veel van weg heeft. Daarnaast komt de Renault Alpine tevens met nieuwe gewicht besparende maatregelen, die vertaald werden in een nieuw remsysteem dat 2.5 kg lichter is dan van de Alpine a110 en de retro Renault Alpine
a310, alsmede het gebruik van lichtere wielen. Andere veranderingen zijn onder meer de plek van de motor. Daar waar de motor bij de oude Renault a110 achter lag, zal de motor bij de nieuwe Renault Alpine in het midden liggen. De nieuwe Alpine, die in 4.5 seconden vanuit stilstand 100 km/h bereikt, wordt eind 2017 officieel uitgeleverd.

Renault Alpine – Marco Motorsrenault alpine dashboard

Heeft de nieuwe Renault Alpine 2017 ook een diepe indruk op u achtergelaten? Een nieuwe Renault Alpine kopen doet u bij Apline Center Antwerpen. Marco Motors is een officiële Renault & Dacia garage en kan u hier helaas niet mee verder helpen. De Renault Alpine is een uitstekende keuze op het gebied van prijs/ kwaliteitsverhouding. Marco Motors biedt naast de nieuwe Renault en Dacia modellen tevens tweedehandswagens met garantie en dienstverlening op het gebied van onderhoud en herstelling. Wilt u meer informatie hebben over onze tweedehandswagens met garantie, een onderhoud of een herstelling, of een algemene vraag over onze mechaniek en carrosserie? Vul dan ons online contact formulier in, of neem telefonisch contact met ons op via tel: 03 366 20 53.

AANVRAAG INFORMATIE