Renault saloncondities

DOWNLOAD SALONBROCHUREAANVRAAG OFFERTE

Renault Mégane GrandtourAfgelopen jaar kondigde Renault heel wat nieuwigheden aan. Het wordt dringen op het 95ste Autosalon: Hun parade paardje is dit jaar de elektrische Renault Zoe, hiernaast brengen ze ook hun Koleos mee. Verder krijgt je nog de Mégane GT te zien met de nieuwe 165 pk sterke diesel. Tot slot tekenen de nieuwe Scénic en nieuwe Grand Scénic uiteraard ook present. Heeft u uw zinnen op een Renault gezet? Dit is het moment om te profiteren van de Renault saloncondities 2018.

Salonvoorwaarden Renault 2018

Van 12 tot 21 januari 2018 bouwt Febiac de Heizelpaleizen om tot de grootste auto- en motoshowroom van het land. Net als alle andere merken ziet ook de Franse constructeur Renault autosalon 2018 als dé kans om u haar nieuwste innovaties te tonen en uw kans om te profiteren van mooie kortingen bij Renault .

De nieuwe Zoe heeft haar rijbereik naar 400 km laten groeien dankzij een verdubbeling van de batterijcapaciteit. Renault zelf zegt echter dat je daar 300 km van mag maken, dat is al een stuk minder, maar wel heel wat meer dan vroeger, toen dit nog maar 170km was. Deze verbeteringen en de aankoopsubsidies van zo een €4000 maken elektrisch rijden erg interessant!

Zoals eerder vermeld, neemt Renault ook de nieuwe Koleos mee. De grote broer van de Kadjar past met zijn nieuw model weer helemaal in het gamma. Bij ons komen alleen twee dieselmotoren, met 130 of 175 pk. Op het salon zal hij er staan in topuitvoering genaamd INITIALE PARIS.

Renault promoties

Renault heeft met deze bovenstaande modellen heel wat te bieden, voor zelfs de meest Renault Kangoo Expressveeleisende chauffeurs. Dankzij de vele technologische innovaties kan u de rijbeleving grotendeels helemaal op maat van uw wensen en behoeften instellen. Ook op het vlak van veiligheid scoren de nieuwe Renaults bijzonder goed. Alle bovenstaande modellen werden door het onafhankelijke crashtestinstituut Euro NCAP met de maximale score van 5 sterren beloond. Om het u extra aantrekkelijk te maken een nieuwe Renault te kopen, kan u ook dit jaar weer profiteren van saloncondities Renault.

Voor goede condities bij aankoop van een nieuwe Renault, is het autosalon zeker een aanrader. Neem gerust contact op met Marco Motors Deurne en informeer naar de autosalon actie Renault. Maar Marco Motors geeft ook tijdens het jaar diverse Renault promoties en acties. Bij Marco Motors koop je voor een prijs van een reguliere Renault Clio nu een Renault Clio Grandtour saloncondities! Van kortingen op de aankoopprijs, tot extra aantrekkelijke financieringsvoorwaarden, overname- en recyclagepremies en extra voordelige uitrustingspakketten.