Renault Talisman

Aanvraag offerte Download de e-brochure

Na 3 generaties Laguna, heeft Renault een compleet nieuwe, grote en comfortabele middenklasser ontworpen: De nieuwe Renault Talisman. Er komt van deze sedan ook nog een touring-versie uit: de Talisman Grandtour. Binnenkort te zien in de showroom van Marco Motors in Deurne !

Renault Talisman: groot in luxe en comfort

Wanneer u de splinternieuwe Talisman van Renault bekijkt, dan valt meteen de lengte op. Imposant kan u de Talisman auto wel noemen, met z’n 4,85 meter lengte en 1,87 meter breedte. Ook de wielbasis nam toe. Dit alles om alle inzittenden meer beenruimte, schoudervrijheid en hoofdruimte te bieden. Achter de achterklep schuilt een royale bagageruimte van 608 liter. Toch is deze Talisman een pak (200 kg) lichter dan z’n voorganger dankzij het lichtmetalen platform.

De Talisman is één van de eerste Renaults met het nieuwe design, gecreëerd door de Nederlandse hoofdontwerper Laurens van den Acker. Kenmerkend is het ‘haakje’ aan de ledkoplampen, dat u ook bij de nieuwe Megane zal kunnen zien. Evenwichtige proporties, vloeiende lijnen en stijlvolle velgen geven de ruime en elegante Talisman een dynamische en moderne uitstraling. Krachtig is de Talisman ook. U heeft keuze uit TCe-benzinemotoren met 150 en 200 pk en 3 dCi-dieselmotoren met 110, 130 en 160 pk.Renault Talisman Grandtour

Ook het interieur is bijzonder ruim en luxueus. De Renault Talisman is erop gericht u te verwennen. Van zodra u in de buurt bent, herkent de Renault Talisman z’n chauffeur dankzij de handenvrije kaart. U krijgt direct een warm welkom: de dagrijlichten branden en verlichten de vloer, de binnen- en sfeerverlichting springt aan en de buitenspiegels klappen open. De zetels passen zich meteen aan uw ingestelde persoonlijke voorkeur aan. Ook tijdens de rit geniet u in alle comfort.
De voorstoelen zijn verkrijgbaar met:

  • elektrische stoelbediening
  • meervoudig verstelbare hoofd- en lendensteun
  • verwarmbare en geventileerde zetels
  • massagefunctie

Bent u helemaal ontspannen op uw bestemming aangekomen, dan gaat de zetel automatisch 50 millimeter achteruit, zodat u gemakkelijker kan uitstappen.

Personaliseerbaar rijplezier

Net als de nieuwe Espace, is ook de Renault Talisman uitgerust met het exclusieve Multi-Sense®-systeem, waarmee u het rijgedrag van uw auto kan afstemmen op uw humeur. Er zijn 5 standen, Comfort, Sport, Eco, Standard en Perso, die van invloed zijn op de motorrespons, EDC-versnellingsbak, gestuurde schokdemping, 4Control-onderstel, motorgeluid, stuurkracht, airco, massagestoelen en sfeerverlichting. U bent als bestuurder een soort dirigent, die z’n eigen rijbeleving in grote mate zelf kan bepalen.

Kiest u voor het optionele R-Link 2 multimediasysteem, waarmee de SUV van Renault Kadjar al eerder uitpakte, dan kan u van een nog intensere rijervaring genieten. Met deze handige interface, vergelijkbaar met een tabletscherm, kan u eenvoudig elk aspect van uw leven aan boord regelen en personaliseren. Er kunnen in totaal 6 gebruikersprofielen opgeslagen worden. In slechts 1 klik past uw Talisman auto zich aan aan uw eigen voorkeuren op het vlak van navigatie, multimedia, rijhulpsystemen en sfeer. In de R-Link Store kan u nog andere handige applicaties vinden om uw rijervaring te verrijken. Met R-Link 2 ontdekt u het plezier van gepersonaliseerd en ‘online’ rijden.

Renault Talisman