Renault Talisman Grandtour

Aanvraag offerte Download de e-brochure

Renault Talisman Grandtour
Net als de Laguna is ook de Talisman ook als stationwagon te verkrijgen. De Talisman Grandtour is opvallend genoeg niet langer dan de sedanversie. Lengte blijft bij 4,86 meter, maar de laadruimte gaat er flink op vooruit: maximaal 1.700 liter met de achterbank omlaag. De volledig vlakke laadvloer, handige opbergvakken in de zijkanten, verschillende haken en sleepogen en de afwezigheid van een tildrempel, maken dat deze Renault Talisman Grandtour zich uitermate goed leent om bagage en goederen te vervoeren.

Net als de sedan, kan u bij deze Grandtour kiezen uit TCe-benzinemotoren met 150 en 200 pk en 3 dCi-dieselmotoren met 110, 130 en 160 pk.

Ontdek de Renault Talisman bij Marco Motors Deurne

Renault GrantourDe nieuwe Renault Talisman zal begin 2016 in de garage verschijnen, op de voet gevolgd door de nieuwe Renault Talisman Grand Tour. Voor welke prijs de Renault Talisman of Talisman Grandtour de uwe kan zijn, is nog niet bekend. De super-deluxe uitvoering ‘Initiale Paris’ wordt het topmodel. Voor deze Renault Talisman is de prijs het hoogst, maar u mag dan ook rekenen op de meest uitgebreide uitvoering en functies.

Renault Talisman Grandtour