Renault Scenic

Aanvraag offerte Download de e-brochure

Gezien op het autosalon: de nieuwe Scenic

Hij werd onlangs onthuld op het autosalon in Genève: de Renault Grand Scenic. Een parel van een gezinswagen met als meest opvallende troef zijn panoramische voorruit en schuifdak. Deze wagen is een compact en toch ruim multi purpose-voertuig. De nieuwe Scenic is uitgerust met een compleet nieuwe lijn wielen, waardoor hij extra zuinig rijdt.

Geniet van de innovatieve ruimte-oplossingen

De Renault Megane Scenic was al in 1997 auto van het jaar. Tegenwoordig wordt hij simpelweg ‘Scenic’ genoemd. De wagen heeft plaats voor 5 inzittenden, de Grand Scenic zelfs voor 7. De achterbank is verschuifbaar om extra ruimte te creëren waar dat nodig is, en met één druk op het touchscreen kunnen de achterstoelen worden neergeklapt.

De wagen heeft een totale opbergcapaciteit van 60 liter (zelfs 90 liter voor de Grand Scenic 2016) door allerlei ingenieuze oplossingen. De vliegtuigtafeltjes aan de voorstoelen bijvoorbeeld die ingeklapt ook als opbergruimte dienen, en de verschuifbare Easy Life-middenconsole. Dankzij de verregaande modulariteit van deze gezinswagen is het interieur iedere dag opnieuw aan te passen aan uw wensen. En het Bose-geluidssysteem met maar liefst 9 speakers maakt dat u de auto liever niet meer zou verlaten!

Renault Grand Scenic : veiligheid staat voorop

De nieuwe Scenic is uitgerust met het nieuwe Renault R-Link 2-systeem. Dit navigatie- en multimediasysteem biedt onder andere vijf rijmodussen én vijf soorten sfeerverlichting. Uiterst praktisch voor u en natuurlijk heel indrukwekkend voor de kinderen. Daarnaast is de wagen voorzien van het Visio-systeem dat waarschuwt als u per ongeluk van uw rijstrook raakt, en een achteruitrijcamera. De lichtintensiteit van uw koplampen wordt automatisch aan de weersomstandigheden aangepast. Voor extra veiligheid is de wagen voorzien van noodstopbekrachtiging en vermoeidheidsdetectie.

Renault Scenic te koop bij Marco Motors

Benieuwd naar de prijs van de Renault Scenic? De nieuwe Renault Scenic is bij Marco Motors in Deurne verkrijgbaar vanaf € 14.750. Deze wagen is bij ons ook te leasen vanaf € 329 per maand. Uiteraard hebben wij ook de Renault Grand Scenic te koop; deze is beschikbaar vanaf € 15.250 en leasebaar vanaf € 339 per maand.

De nieuwe Megane Senic en Grand Senic zijn leverbaar in verschillende moderne kleuren en ook de rest van het exterieur en interieur kunnen naar hartenlust gepersonaliseerd worden. Kies uw bekleding, vloermatten, dakkoffer en alle andere mooie accessoires! Om uw opties eens in alle rust door te kunnen nemen, nodigen wij u graag uit in onze vestiging Renault en Dacia in Antwerpen Deurne. Met onze 25 jaar ervaring staan we u met genoegen bij met raad en daad.

Renault Scenic