Renault Kangoo

Aanvraag offerte Download de e-brochure

De Renault Kangoo te koop voor u

Bent u ook klaar om de nieuwe Renault Kangoo uit te proberen? Zoekt u een Renault Kangoo 4×4 te koop, of een andere Renault kangoo te koop? Marco Motors is officieel Renault en Dacia dealer en helpt u bij al deze kwesties graag verder. De Renault Kangoo staat voor keuze, mogelijkheden en ruimte; heel veel ruimte. Deze ruimte ontstaat niet alleen door het feit dat de Renault Kangoo nu eenmaal simpelweg een ruime wagen is; de Renault Kangoo is flexibel en zorgt dat u ook daadwerkelijk al deze ruimte perfect kunt benutten.

De voordelen van de Renault Kangoo automaat

De Renault Kangoo doet voornamelijk dienst als zeer ruimtelijke familie auto of de perfecte bestelwagen voor uw bedrijfsdoeleinden. Er zijn dan ook meerdere varianten van de Renault Kangoo die telkens op uw behoeftes inspelen. De Renault Kangoo automaat geeft u meer rijcomfort en veiligheid, door het automatische systeem en ingebouwde multimediasysteem waarmee u uw wagen als het ware ombouwt als slim werkgebied. U rijdt economischer en gemakkelijker; u rijdt sneller weg en filerijden wordt een stuk eenvoudiger. Met een Kangoo automaat kunt u dus al uw aandacht en concentratie besteden aan wat er op de weg gebeurt. De Kangoo bestelwagen variant beantwoordt en vervult bovendien al uw behoeften op zakelijk gebied. U levert sneller, efficiënter en comfortabeler. Verder kunt u kiezen tussen drie verschillende lengtes, zodat u de auto exact afgestemd is op uw wensen en de beoogde bedrijfsdoelen. Wilt u lange voorwerpen vervoeren? Ook dat is voor de Renault Kangoo geen probleem. Wanneer u simpelweg de dak klep verschuift, kunt u deze ongehinderd mee nemen. Tot slot is ook de binnenkant van de Renault Kangoo volledig te remodelleren naar eigen inzicht, zodat alles ook daadwerkelijk mee kan en u perfect overzicht hebt op uw bagage of lading.

Meer informatie over Marco Motors

Wilt u graag een Renault Kangoo kopen, of bent u misschien geïnteresseerd in een nieuwe Dacia wagen? Marco Motors is officieel Renault en Dacia dealer en geeft u graag advies bij uw aankoop. Kom bij vragen, behoefte aan advies of een proefrit doordeweeks of op zaterdag bij ons langs in de showroom, en laat u verder informeren door onze medewerkers. Hebt u pech of is uw wagen aan een opknapbeurt toe? Naast advies en begeleiding bij het kiezen van een nieuwe wagen, kunt u natuurlijk bij ons terecht in onze werkplaats voor herstelling en onderhoud, en mechaniek en carrosserie.

Renault Kangoo