Renault Kadjar

Aanvraag offerte Download de e-brochure

Renault Kadjar verkrijgbaar bij Marco Motors Deurne

Rijden met een Renault Kadjar staat in het teken van vrijheid. Met een sportief uiterlijk, krachtige lijnen, een atletische uitstraling en vierwielaandrijving, beleeft u iedere keer weer een avontuur. En met zijn lage verbruik en lage CO2-uitstoot is de Kadjar Renault uitermate geschikt voor in de stad. Ook de Kadjar prijs is sportief te noemen! De Renault Kadjar prijs begint bij 21.950,00 euro BTWi. Bent u er al klaar voor om ‘straffer’ te leven?!

Hoogstaande techniek bij de Renault Kadjar

De nieuwe Renault Kadjar is een rasechte crossover, die verkrijgbaar is in 2 aandrijvingssystemen: 4×2 en 4×4. Hoe sportief wilt u het hebben als u eropuit trekt? Uw veiligheid blijft te allen tijde gegarandeerd dankzij de hoge vrije ruimte, de aluminium dakstaven, de zijdelingse deurbeschermingen enz.

Ook op het vlak van efficiëntie hoeft u geen compromissen te sluiten. De motoren van de Renault Kadjar zijn betrouwbaar, krachtig én –ook belangrijk- zuinig. De motoren zijn namelijk uitgerust met stop- en startsysteem, waarbij tijdens het remmen energie gerecupereerd wordt. Ook werden ze ‘gedownsized’, worden ze minder aan wrijving blootgesteld en zijn ze uitgerust met injectiesystemen van de nieuwste generatie. Dit alles om u een gunstig energierendement en brandstofverbruik te bezorgen, zonder dat u aan rijplezier moet inboeten.

De Renault Kadjar 2015 is voorzien van enkele rijhulpsystemen. U kan assistentie krijgen tijdens het inparkeren, de auto op de goede rijbaan houden en snelheid vasthouden. De auto is voorzien van een signaalsysteem dat in werking wordt gezet bij een weggebruiker in uw blinde hoek.

Met de connectie van het Renault R-Link 2 multimedia en navigatiesysteem, blijft u altijd verbonden met de buitenwereld. Met behulp van het 7 inch grote touchscreen kan u diverse functies heel gemakkelijk bedienen. U kan, net als bij een tablet, pictogrammen verslepen, bladeren, inzoomen enz. Meerdere bestuurders kunnen op die manier elk hun eigen persoonlijke startpagina creëren.

Uitstraling en Ambiance

Door zijn afmetingen en afwerking is de Renault Kadjar robuust te noemen. Met zijn lengte van 4,50m, bij een hoogte van 1,60m en een breedte van 1,84m, in combinatie met de mogelijkheid van een vierwiel aandrijving, kan u spreken van een uitstraling van een echte terreinwagen. Maar dan wel één waarin u als bestuurder en passagiers kan genieten van alle nodige luxe en comfort. Een glazen panoramisch dak, omhullende zetels, een dashboard in luxueus materiaal, een hoge, brede middenconsole en luxe afwerkingen zoals dubbele stiknaden en een versnellingspook met chroomrand… de Renault Kadjar 2015 is tot in de kleinste details super afgewerkt!

De Kadjar Renault is te verkrijgen in 9 verschillende kleuren en 4 verschillende ambiances. Elke ambiance kent zijn eigen uitrusting en pakketopties. Zo kan u kiezen voor: LIFE, ZEN, INTENS en BOSE®. De Renault Kadjar prijzen zijn afhankelijk van het gekozen kleurenpallet en ambiance. Kom voor meer informatie of het volledige overzicht eens langs in de showroom van Marco Motors in Deurne.

Een avontuurlijk leven voor een prima prijs bij Marco Motors Deurne

De prijs Renault Kadjar voor het instapmodel in de LIFE uitvoering bedraagt 21.950,00 euro BTWi. De laagste prijs Kadjar in de uitvoering ZEN bedraagt 23.950 euro BTWi, en voor de INTENS 25.750,00 euro BTWi. Voor de liefhebbers van een unieke geluidservaring, is de Renault Kadjar Bose® Edition niet te versmaden. Prijzen Kadjar in de uitvoering BOSE® beginnen bij 26.750,00 euro BTWi.

U kan uw Kadjar Renault nog verder uitbreiden met verschillende pakketten of afzonderlijke opties en accessoires. Ook het interieur en de keuze voor de motor hebben invloed op de prijzen Renault Kadjar. Gaat u het avontuur aan? Maak dan vandaag nog een afspraak met Marco Motors voor een proefrit!

Renault Kadjar