Renault Grand Scenic

Aanvraag offerte Download de e-brochure

De Renault Grand Scenic

De Renault Grand Scenic vervult al uw wensen. Met de Renault Grand Scenic rijdt u zuinig en verantwoord. Minder brandstof gebruiken om hetzelfde doel te bereiken scheelt veel geld en is bovendien beter voor het milieu. Met de Renault Grand Scenic is het niet nodig om langzamer te rijden, of om voor een kleine auto te kiezen, om dit doel te bereiken. Stap daarom gauw in de Renault Grand Scenic, die uitgerust is met innovatieve ENERGY motoren die het brandstofverbruik verlagen en CO2 uitstoot verminderen. Verbeter uw rendement en kies tussen verschillende dieselmotors en benzinemotors. Daarnaast profiteert u met de nieuwe Renault Grand Scenic van extra veel ruimte voor u, uw passagiers en uw bagage.

Specificaties en afmetingen Grand Scenic

De Grand Scenic biedt een hele nieuwe wereld aan ruimte en overzicht. De bagageruimte kunt u eenvoudig en snel uitbreiden van 645 liter naar 2083 liter, zodat u bij meer bagage niet hoeft in te leveren op uw comfort. De Grand Scenic geeft u en uw gezin de mogelijkheid om alles handig op te bergen in uw auto, zodat u spullen gemakkelijk kunt pakken en niet hoeft te zoeken. Zo zorgt de middenconsole ervoor dat u kleine objecten als huissleutels, of uw afstandsbediening voor uw garagepoort niet kwijtraakt. Ook kunt u gemakkelijk een drinkfles kwijt in uw wagen. De Renault Grand Scenic zorgt ervoor dat uw kinderen kunnen in hun kleurboeken kunnen tekenen op de klaptafels achterin, terwijl ze hun potloden in de opbergladen onder de stoelen kwijt kunnen. Zelfs uw vloer is er niet voor de sier en kan geopend worden zodat u nog meer opbergruimte hebt. Ook is er aan het comfort van u en uw passagiers gedacht; zo is de bestuurdersstoel bijvoorbeeld geheel af te stellen op uw behoeftes en taak als bestuurder.

Prijs Renault Grand Scenic en Marco Motors

Marco Motors helpt u graag verder bij alle zaken die gemoeid gaan met nieuwe, tweedehands en uw eigen Renault of Dacia wagen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tweedehandswagens te Deurne, herstellingen en onderhoud Deurne en zijn daar bovenop een aantal jaren geleden door Renault officieel benoemd als Renault en Dacia dealer. Hebt u vragen over de Renault Grand Scenic, de Renault Scenic of een andere Renault of Dacia? Bezoek ons dan in onze showroom in Deurne of neem telefonisch contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Renault Grand Scenic