Renault Espace

Aanvraag offerte Download de e-brochure

Nieuwe Espace van Renault verkrijgbaar bij Marco Motors

In elke nieuwe Espace van Renault reist u heel comfortabel. Want de nieuwe Espace heeft nu nog betere stoelen, een zeer directe stuurervaring en het zuiverste geluid uit de speakers. Maar dat is nog lang niet alles. Benieuwd naar wat de nieuwe Renault Espace u te bieden heeft? Kom eens langs bij Marco Motors, waar je hem, samen met ‘grote broer’ Renault Grand Espace te koop in de showroom kan zien staan.

Maak een testrit

Wat maakt het uiterlijk en interieur van de nieuwe Espace anders?

In de voorgaande jaren had de Renault Espace een MPV-achtig uiterlijk. Het nieuwste model lijkt meer op een crossover. Wilt u een nieuwe Renault Espace kopen, dan koopt u een auto met brede schouders en een royale lengte. Dit geeft de nieuwe Espace een krachtige, dynamische uitstraling. De comfortabele voorstoelen met een brede hoofdsteun en massagefunctie vallen op door hun omhullende vorm. De bovenkant van de rugleuning is geschikt voor passagiers van elk formaat en de hoge zitpositie is extra prettig tijdens lange ritten. De stoelhoogte, de hoek van de rugleuning en de lendensteun zijn elektrische verstelbaar.

In de nieuwe Espace kan u met het Multi-Sense®-systeem kiezen uit vijf standen: Comfort, Sport, Eco, Standard en Perso. Deze standen zijn van invloed op de gehele rijervaring, want ze controleren en coördineren onder andere het 4Control-onderstel, de Electronic Damper Control (geautomatiseerde schokdempers), de besturing, de motor, de automatische EDC-versnellingsbak, het instrumentenpaneel, het motorgeluid en zelfs de ambianceverlichting. Als bestuurder kan u als een soort dirigent uw eigen sfeer bepalen. Bovendien wordt de auto standaard geleverd met Full-LED verlichting, ook voor dim- en groot licht.

Renault Espace te koop met flinke bagageruimte!

Zoals het woord ‘espace’ al aangeeft, is ‘ruimte’ iets wat deze auto u in overvloed biedt. De Espace is te koop met optioneel een derde rij stoelen, zodat u in alle comfort met 6 passagiers in de wagen kan laten plaatsnemen. Klapt u de derde rij stoelen weer in, dan is de standaard bagageruimte 660 liter. Als alle stoelen verwijderd zijn, loopt dit op tot 2040 liter.

Stoelen in- en uitklappen gaat zeer gemakkelijk; met slechts één aanraking op het centrale touchscreen of op de knoppen in de kofferruimte, kan u het modulaire interieur geheel op maat van uw behoefte of persoonlijke voorkeur indelen. Verder heeft het interieur allerlei makkelijk te openen opbergruimtes rondom de voorstoelen.

Nieuwe Espace excelleert in verbruik en veiligheid

Wilt u een Renault Espace kopen, dan zijn ook zijn prestaties op het gebied van verbruik en veiligheid natuurlijk belangrijk.

Verbruik Renault Espace: De motoren van deze nieuwe Espace zijn milieuvriendelijker door een lager verbruik en een kleinere CO2-uitstoot. Een grote efficiëntie van de motoren wordt mede mogelijk gemaakt door toepassing van de aerodynamica en een lager gewicht. Alle motoren zijn, afhankelijk van de gekozen specificaties en uitrusting van het model, voorzien van een groen B of C label.

Veiligheid nieuwe Espace: De Espace houdt een extra oogje voor u op de weg met de vele veiligheids- en assistentiesystemen zoals: Blind Spot Alert, Active Emergency Breaking, Lane Departure Warning, Safe Distance Alert en grootlicht assistent. Dankzij het 4Control-systeem met vierwielsturing, een exclusieve innovatie van Renault, is de Espace één met de weg. Door het 4Control-systeem kunnen de achterwielen ‘mee sturen’, wat voor meer levendigheid en wendbaarheid zorgt. Ideaal ook voor in de stad, maar ook op de snelweg. De Renault Espace is uitgerust met een set van sensoren, die de conditie van de weg continu analyseren en hierop automatisch de grip en uw rijstijl, gebruik makend van het eerder genoemde Multi-Sense®-systeem, op aanpassen. Zo kan u altijd automatisch van een comfortabele vering genieten tijdens het rijden en wordt de carrosserie optimaal beschermd, in welke omstandigheden en waar u ook rijdt.

Te koop Renault Espace, natuurlijk bij Marco Motors Deurne

Als officiële Renault Garage heeft Marco Motors de nieuwe Espace te koop, met ruime keuzemogelijkheden om de auto volledig op uw wensen aan te passen. De Renault Espace is leverbaar in 9 exterieurkleuren. Standaard wordt de Renault Espace geleverd met een panoramische voorruit die tot boven de voorstoelen reikt. Een elektrisch bedienbaar glazen schuifdak is optioneel. Zo krijgt u nóg meer licht in het interieur.

Voor de prijs Renault Espace hoeft u het niet te laten! De nieuwe Espace is verkrijgbaar vanaf 34.500,00 euro BTWi.

Renault Espace