Renault Clio

Aanvraag offerte Download de e-brochure

Beleef de nieuwe Renault Clio

Wilt u graag een nieuwe wagen? Ontdek dan snel wat de nieuwe Renault Clio voor u in petto heeft. De nieuwe Clio levert uitstekende prestaties op het gebied van veiligheid en is een aanwinst voor zowel het oog, als uw rij- en vervoerscomfort. U kunt daarnaast uw persoonlijkheid optimaal naar buiten laten komen in het design, dat u geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Laat u daarom mee voeren en zie al uw vervoerswensen vervuld, met de sublieme en moderne Renault Clio.

De nieuwe Clio Estate of nieuwe Clio RS

Renault Clio staat voor prestaties, maar ook voor keuzes. U kunt de Renault Clio in vele uitvoeringen krijgen, met vier varianten als basis. De LIFE variant faciliteert bijvoorbeeld adaptieve airbags voor bestuurder en passagier, en extra zij-airbags aan de voorkant van het voertuig. De Renault Clio LIFE heeft bovendien actieve hoofdsteun in de zitplaatsen die tevens verstelbaar zijn, voor extra veiligheid. Daarnaast wordt u gewaarschuwd wanneer u geen gordel om hebt, zowel aan de voorkant, als aan de achterkant van de wagen. Wilt u profiteren van extra functies? Breid dan uw horizon verder uit, met de mogelijkheden die de Renault Clio ZEN u biedt. De Renault Clio ZEN heeft een ECO-mode, airconditioning en bovenop het radiosysteem van de LIFE variant, een speciaal multimedia en navigatiesysteem met touchscreen inclusief. Wilt u daar nog een stapje bovenop doen? Dan kunt u kiezen voor de Limited versie of de Intens versie, die allebei net iets meer bieden dan de ZEN variant. Zo biedt de Limited versie extra veiligheid in de vorm van mistlampen aan de voorkant en parkeersensoren aan de achterkant met een sonische weergave. De Intens versie op zijn beurt biedt u bijvoorbeeld speciale LED lampen.

De Clio Estate kunt u ook in al de genoemde varianten krijgen. De Clio Estate voor de LIFE variant biedt u bijvoorbeeld extra dakrails in de lengterichting in een zwarte kleur, met een oprolbare bagagehoes en een dubbele bodem in de bagageruimte achterin. Binnen de ZEN variant, kunt u deze dakrails in een aluminiumkleur krijgen, indien u hebt gekozen voor een design pack. Wilt u de rugleuning van de passagiersstoel kunnen neerklappen? Dan is de Renault Clio Grandtour Intense ideaal voor u.

Prijs nieuwe Clio bij Marco Motors

Voor een nieuwe Renault Clio en advies over alle mogelijkheden kunt u zich het beste verder laten helpen door een officiële Renault en Dacia dealer. Marco en Motors, die officieel als verdeler is gekozen, helpt u daarom graag verder bij uw keuze en ook bij Renault onderhoud, herstellingen en mechaniek. Wilt u meer weten over Marco Motors, de nieuwe Renault Clio of een andere Renault of Dacia wagen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Deurne.

Renault Clio