Renault Clio Grandtour

Aanvraag offerte Download de e-brochure

Ontdek en ervaar de Renault Clio Grandtour

De Renault Clio Grandtour speelt in op al uw zintuigen en is een uitstekende wagen in zowel design als functionaliteit. Het aantrekkelijke design is zacht en laat tegelijkertijd toch hinten van een pittig karakter zien. Bovendien ziet u bij de Renault Clio Grandtour een nieuwe manier zien van reizen met bagage, en reizen in alle comfort. De Renault Clio beschikt over systemen en functies die uw reis geheid een stuk gemakkelijker maken, zoals de easy park assist, waardoor u zonder handen kunt inparkeren en het sleutelloos openen, starten en sluiten van de auto. Door de slimme technologie, het uiterlijk en de nieuwste generatie multimediasystemen, maakt de Clio grandtour rijden hoe dan ook voor u een waar plezier.

Renault Clio Estate en de mogelijkheden

Omdat de nieuwe Renault Clio grandtour 20 centimeter langer is, kunt u nu nog meer vervoeren. De kofferinhoud bedraagt standaard 358 liter, die u gemakkelijk en snel kunt verhogen wanneer u de koffervloer uit de auto neemt. Voor nog meer bagage klapt u simpelweg de achterbank neer, waardoor u kunt profiteren van 1380 liter aan ruimte achter in uw auto. De Renault Clio Grand Tour kunt u in vele varianten en kleuren krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een Renault Clio Estate zwart krijgen met bijpassende zwarte dak rails. Deze dak rails in de lengterichting en de oprolbare bagagehoes zorgen er voor dat bagage vervoeren nog gemakkelijker en comfortabeler wordt. Ook kunt u kiezen uit drie verschillende uitrustingen, die uw auto een andere uitstraling geven en u verschillende functies bieden. De meest standaard uitrusting van de Renault Clio Grandtour is de Renault Clio Grand Tour Authentique, die de meest voordelige prijs heeft van de drie uitvoeringen. Wilt u genieten van extra functies? Dan kiest u bijvoorbeeld liever voor de Renault Clio Dynamique.

Renault Clio en Marco Motors

Wilt u meer weten over de nieuwe Clio Grandtour of wilt u graag een proefrit maken? Breng dan gauw een bezoek aan de showroom in Deurne van Marco Motors, neem plaats, en ervaar de Renault Clio Grand Tour zelf! Wij geven u bovendien advies, een volledig overzicht van de mogelijkheden en de bijhorende prijzen met betrekking tot de Clio Grandtour, de gewone Renault Clio of andere Renault en Daciawagens.

Renault Clio Grandtour