Renault Captur Generation

Aanvraag offerte Download de e-brochure

Op avontuur met de nieuwe Renault Captur 2017

Werd u al overtuigd door de oude versie van de Renault Captur? Dan wordt u zeker gelukkig van de allernieuwste opgefriste versie. De Captur Renault kreeg al snel veel aandacht toen de auto in 2013 te midden van de SUV-hype geïntroduceerd werd. Bijna vier jaar later heeft Renault besloten daar een schepje bovenop te doen, met gloednieuwe koplampen, een chiquer interieur, elegante tinten, aangepaste achterlichten en een nog betere vormgeving. Aanpassingen die de Renault Captur 2017 nog iets comfortabeler en nog iets moderner maken. Bent u op zoek naar een avontuurlijke en toch comfortabele auto? Stap in en beleef meer rijplezier, met de nieuwe, multifunctionele Renault Captur.

 

Maak meer mogelijk met de nieuwe Renault Captur crossover afmetingen

Er is veel te vertellen over de Renault Captur 2017. Een hogere instap, ruime indeling en gunstige prijs maakt de Renault Captur meteen al een interessante auto binnen het segment. Er zijn daarnaast verschillende varianten die u vervolgens kunt personaliseren en naar eigen inzicht kunt aankleden; u kunt kiezen uit meer dan dertig kleurencombinaties voor de buitenkant, zes thema’s voor de binnenkant van de auto en een personalisatiepakket waarbij nogmaals uit vijf verschillende kleuren kan worden gekozen. De Renault crossover biedt bovendien verrassend veel beschikbare ruimte, die op elk moment naar wens kan worden benut; de Captur is bijvoorbeeld standaard voorzien van een eenvoudig te verschuiven achterbank, zodat u telkens kunt kiezen tussen meer beenruimte of meer ruimte voor uw bagage. Als koper kunt u kiezen uit de Renault Captur diesel en de Renault Captur automaat, en de blind spot warning en easy park assist zorgen ervoor dat u veiliger rijdt dan ooit. De Captur is daarmee een compacte auto voor iedereen.

 

Renault Captur prijs

De Renault Captur is een te personaliseren SUV van Renault met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, voor iedereen die avontuurlijk en toch praktisch wil rijden. U kiest met de Renault Captur daarom zelf wat u wel wilt en wat u niet wilt. Heeft u behoefte aan details en wilt u meer weten over de prijs en mogelijkheden? Marco Motors is officieel Renault & Dacia dealer en helpt u graag verder op het gebied van nieuwe (bedrijfs-)wagens en tweedehandswagens met garantie. Daarnaast beschikt Marco Motors ook over een garage voor onderhoud en herstelling.

Renault Captur Generation