Dacia saloncondities

DOWNLOAD SALONBROCHUREAANVRAAG OFFERTE

Tijdens het autosalon komt Dacia niet met grote veranderingen in het aanbod, maar zijn er wel enkele nieuwigheden en innovaties te melden. Uiteraard zal u de Sandero en Duster, de verkooptoppers van Dacia voor particulieren, kunnen zien. Heeft u graag veel auto voor uw geld, dan is Dacia onovertroffen. Zeker nu met de Dacia saloncondities.

Saloncondities Dacia

Dacia Duster BlackshadowDe nieuwigheden die Dacia op het salon presenteert zijn de nieuwe nieuwe, super zuinige, bezine motor SCe 75 en de EDC versnellingsbak voor ongeevenaard rijplezier. Maar het paradepaardje tijdens het autosalon 2018 voor Dacia is de beperkte serie Duster Blackshadow.

De SCe 75 benzine-motor is verkrijgbaar voor verschillende modellen van Dacia: de Logan, Logan MCV, Sandero en Sandero Stepway. De SCe 75 benzine-motor is een zuinige en moderne nieuwe benzinemotor: SCe 75 is een 1.0-driecilindermotor die alle expertise van Renault verenigt en de verbruiks- en CO2-cijfers gevoelig terugdringt.

Een jaar na de vernieuwing van de Duster Edition 2016 komt de Dacia Duster nu met een interieur duster Blackshadowgelimiteerde serie Blackshadow. Alle designelementen die bijdragen tot het succes van de Duster blijven behouden, maar de Edition Blackshadow biedt De nieuwe Dacia Duster Série Limitée Blackshadow is te herkennen aan de in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegelkappen, B-stijl en grille. Ook het interieur is aangepast zwarte lederen bekleding,  getinte ramen, en enorm veel technologische snufjes. De Dacia Duster Série Limitée Blackshadow is de meest luxe Dacia ooit gekend.

Dacia promoties

Benieuwd naar de autosalon promotie Dacia? Neemt u gerust contact op met Marco Motors Deurne. We geven u graag meer informatie over de autosalon actie Dacia. Maar eigenlijk zijn de Dacia condities het hele jaar rond bijzonder aantrekkelijk. Alle Dacia modellen bieden een royale ruimte voor zowel passagiers als bagage en een hoog comfortniveau voor een zeer interessante prijs. Ook wat kwaliteit betreft, kan u op Dacia vertrouwen. Als merk van de Renault-Groep kan Dacia buigen op technische oplossingen, die hun betrouwbaarheid al ruimschoots bewezen hebben.