Renault Restart Open Days - 11 & 12 september

Opendeurdagen bij Renault Marco Motors Deurne

Ben je op zoek naar een nieuwe wagen? Kom dan op 11 en 12 september langs bij Marco Motors Deurne én geniet van onze uitzonderlijke voorwaarden op RENAULT en DACIA tot maar liefst € 7.500* voordeel!

Wie op zoek is naar een nieuwe wagen omdat de oude wagen nu écht wel aan vervanging toe is, is bij Marco Motors aan het juiste adres. Niet alleen aan het juiste adres, maar ook in de juiste maand.

Want Marco Motors Deurne is officiële verdeler van RENAULT en DACIA en organiseert op 11 en 12 september de Renault Restart Open Days. Op deze speciale opendeurdagen staat het Marco Motors team helemaal voor je klaar én profiteer jij van uitzonderlijke condities tot maar liefst € 7.500* voordeel!

Of je nu een grotere wagen wil dat beter past bij jouw huidige gezinssituatie, of dat je simpelweg een zuinigere wagen wil en zo meedenkt aan het milieu (én aan jouw eigen portemonnee), je kiest zelf de wagen die helemaal bij jou past! Ontdek ook het gamma nieuwe Renault’s zoals de nieuwe Renault Captur E-Tech, Renault Mégane E-Tech, Renault Kadjar, Renault Arkana, de nieuwe Dacia Spring én nog veel meer!

Wist je trouwens dat je al een Renault Clio hebt vanaf € 109 per maand?*

Er is dus veel te ontdekken! Leg snel deze dagen vast in jouw agenda! Kan je toch niet aanwezig zijn op onze opendeurdagen? Maak dan hier jouw persoonlijke verkoopafspraak op een ander moment.

Alvast tot dan!

Het Marco Motors team
RENAULT DEURNE – DACIA DEURNE

*actie onder voorwaarden

Lees meer