Kadjar - de nieuwe SUV Renault Kadjar

Renault Kadjar

De Renault Kadjar voldoet aan alle eisen van een SUV. Superzuinige dieselmotoren en een fantastische rijcomfort. Een topper in zijn segment. Ontdek hem nu in onze showroom!

Renault SUV Kadjar

Luxe terreinwagens, ook wel SUV’s (Sports Utility Vehicles) genoemd, zitten in de lift. Ook Renault gaat mee in de trend. Zo is er bijvoorbeeld de nieuwe Renault Crossover, de Renault Espace. Maar de nieuwste Renault SUV presenteert zich in de vorm van de Renault Kadjar. Deze Renault SUV moet zich meten met bijvoorbeeld de Nissan Qashqai en de Kia Sportage en is de opvolger van de Renault SUV: de succesvolle Captur en de minder succesvolle Koleos.

Sportiviteit en comfort met de Renault SUV Kadjar

De nieuwe Renault SUV is langer en breder dan de Nissan Qashqai. Ook de kofferruimte is 42 liter groter, onder andere dankzij de flexibel in hoogte te verstellen laadvloer. Door de volledig weg te klappen passagiersstoel, krijgt u extra lengte in de laadmogelijkheid. Nog een verschil met de Qashqai is dat de eenvoudigste benzinemotor van Kadjar 130 pk levert, terwijl de instapmotor van de Nissan SUV ‘slechts’ 115 pk geeft.

De Kadjar kan optioneel geleverd worden met een groot glazen dak en LED-verlichting. De nieuwe Renault SUV kent een rijstrookassistent, die voorkomt dat u per ongeluk van uw rijbaan afwijkt. Bij een dreigende botsing kan het zelfstandig remsysteem ingrijpen. Om de Kadjar net wat extra’s te geven, is hij ook met vierwielaandrijving leverbaar.

Kies zelf de uitstraling die bij uw persoonlijkheid past

De Kadjar heeft vloeiende lijnen en een sterk karakter. Door de kenmerkende achterlichten en c-vormige LED verlichting, in combinatie met het logo in de strakke grill, straalt de Renault SUV hernieuwde sportiviteit uit.

De Renault SUV Kadjar is leverbaar in 9 verschillende kleuren en 4 verschillende Ambiances, LIFE, ZEN, INTENS en BOSE®. Elke ambiance kent zijn eigen uitstraling en uitrusting van het interieur. De prijzen van de Kadjar zijn afhankelijk van het gekozen kleurenpallet en ambiance. Kom eens langs bij officieel Renault garage Marco Motors in Deurne en overtuig uzelf!

Durf voor actie te kiezen

Met zijn vloeiende lijnen, agressieve grille en gespierde schouders ademt Renault Kadjar lef uit. Uw geïnspireerde, stevige, sportieve partner in het verkeer. Hij wacht slechts op uw teken om nieuwe horizonten te gaan verkennen.

Een sterk karakter

Zorgvuldig bewerkte, hoekomvattende achterlichten, ledstrip in C-vorm op de dagrijlichten, 17″ en 19″ lichtmetalen velgen … Renault Kadjar maakt zijn debuut zelfverzekerd en met uitstraling, trots op zijn innovatieve lichtlijn.

Vrijheid van een 4×4

Verander van decor, verken nieuwe sensaties. Draai de knop, kies 4×4 en uw cross-over brengt u in alle veiligheid naar adembenemende landschappen. Grote grondspeling, aluminium dakstaven, beschermlijsten op de flanken, ski’s voor en achter … welkom in de cross-over wereld van Renault Kadjar!

Stadsavontuur

Durf elke dag op avontuur te gaan. Ontdek de stad vanuit nieuwe invalshoeken. Met zijn Energy dCi 110-motor, zijn Stop & Startsysteem en zijn regeneratief remsysteem behoort Renault Kadjar tot de beste op het vlak van verbruik en CO2-uitstoot (99 g CO2/km). Toonaangevend!

Comfort uitvergroot

Met Renault Kadjar en zijn ruime, heldere interieur staat het avontuur in het teken van het comfort. Een panoramisch glazen dak, dubbele stiknaden, omhullende zetels, een dashboard in soepel materiaal, een hoge en brede middenconsole, en instrumenten en een versnellingshendel met chroomrand getuigen van een verfijnde afwerking.

Renault Kadjar: vertrek naar nieuwe avonturen

Neem in uw nieuwe cross-over plaats en verken andere wegen, andere horizonten. Renault Kadjar is een veilige, «verbonden» en gebruiksvriendelijke auto die breekt met de heersende opvattingen. Zijn efficiënte motoren, zijn vele rijhulpsystemen, zijn comfortabele en heldere interieur en zijn intelligente modulariteit maken hem tot de ideale wagen voor het avontuur.

Grip op maat

Als authentieke cross-over stelt Renault Kadjar u in staat alle wegen te verkennen. Met zijn hoge grondspeling en zijn rijprogramma’s 4×2 en 4×4 is Renault Kadjar in alle omstandigheden uw bondgenoot.
4×4-aandrijving. Wisselende rijomstandigheden? Draai de knop en kies de meest geschikte modus. Er zijn drie modi beschikbaar: – 2WD : alleen de voorwielen worden aangedreven. In normale omstandigheden optimaliseert u hiermee het verbruik. – Auto : het systeem past automatisch de koppelverdeling aan en optimaliseert de vermogensoverbrenging naar elk van de voor- en de achterwielen. Aandrijfkracht en veiligheid zijn maximaal. – Lock : op losse grond (aarde, zand, modder, sneeuw) wordt tot 40 km/u een 50/50-verdeling tussen de voor- en achterwielen gehandhaafd.

Compromisloze efficiëntie

De motoren van Renault Kadjar zijn krachtig, betrouwbaar en zuinig. Naast het Stop & Start-systeem met regeneratief remmen beschikken zij over technologieën (downsizing, vermindering van de wrijving, injectiesystemen van de nieuwste generatie) die hen een voorbeeldig rendement en verbruik bezorgen. Dit alles zonder aan uw rijplezier te raken.
Energy dCi 110 Rijcomfort De roadmap van de dCi 110-motor is duidelijk: prestaties en efficiëntie elke dag opnieuw. Deze krachtbron, gekenmerkt door een combinatie van zuinigheid en rijplezier, is voor het eerst uitgerust met stalen zuigers die het rendement verhogen door de wrijving te beperken. Zij wordt standaard gekoppeld aan een manuele 6-versnellingsbak, maar is ook verkrijgbaar met de EDC 6-trapsautomaat met dubbele koppeling. Het rendement van deze motor is opmerkelijk: 99 g CO2/km en 3,8 l/100 km!
Energy dCi 130 Rijplezier Deze zowel veelzijdige als krachtige motor haalt het maximum uit de knowhow van Renaults motorenontwerpers. Hij kent geen compromissen en biedt optimale verhoudingen tussen rendement/plezier en sensaties/verbruik. De Energy dCi 130 is ook verkrijgbaar in een versie met 4-wielaandrijving.
Energy TCe 130 Souplesse en beheersing De Energy TCe 130-benzinemotor, soepel en reactief vanaf de lage toerentallen, verenigt het vermogen van zijn turbo met een laag verbruik. Om de hernemingen te verbeteren, vooral bij laag toerental in de tweede en derde versnelling, beschikt hij over een overboost waardoor de turbo sneller en vaker in werking treedt.
EDC-transmissie Comfort, zuinigheid en technologie Deze zestrapsautomaat met dubbele koppeling schakelt soepel en zonder schokken. Het dynamische, reactieve EDC-systeem reageert vrijwel onmiddellijk. Op verbruiksvlak zet het dezelfde cijfers neer als een handgeschakelde transmissie. De EDC-transmissie, verkrijgbaar op de dCi 110-motor, is ideaal voor een aangenaam en sereen rijgedrag.

Goede begeleiding in het dagelijks verkeer

Eén van de doelen die Renault Kadjar zich heeft gesteld, is het rijden eenvoudiger, serener, veiliger en vloeiender te maken. Met zijn rijhulpsystemen is het gemakkelijker de snelheid aan te passen, online te blijven, de dode hoeken te controleren, te parkeren of automatisch tussen dim- en grote lichten om te schakelen naargelang er al dan niet andere voertuigen op de weg zijn. Met Renault Kadjar rijdt u in alle veiligheid.

“Online” rijden

Het Renault R-Link 2 multimediasysteem nodigt u uit om van een intensere rijervaring te genieten. Het grote intuïtieve en ergonomische 7″-scherm biedt maximaal gebruikscomfort. De grafische interface gelijkt op die van een tablet: pictogrammen verplaatsen door te slepen, lezen met bladeren en zoomen. Dankzij de nieuwe personaliseerbare homepages hebt u gemakkelijk toegang tot uw favoriete functies. Er kunnen zes gebruikersprofielen worden opgeslagen. Met één klik vindt iedere gebruiker zijn persoonlijke instellingen voor navigatie, multimedia, rijhulpsystemen of de sfeer van “zijn” instrumentenpaneel. R-Link 2 geeft toegang tot de R-Link Store en zijn apps die speciaal bestemd zijn voor gebruik in de auto. Bovendien is een uitgebreide reeks diensten beschikbaar zoals TomTom® realtime verkeersinformatie of het rijhulpsysteem van Coyote®. R-Link 2 is een controlecentrum voor de functies van de auto met spraakherkenning. Het systeem optimaliseert het leven in de auto en laat u de charmes ontdekken van het “online” rijden. En van het gepersonaliseerde rijden.

BOSE® Sound System – nieuwe geluiden verkennen

Met zijn diepe lage tonen, verfijnde hoge tonen, natuurgetrouwe geluidsweergave verandert het Bose® audiosysteem het interieur van uw cross-over in een concertzaal. Zeven high performance-luidsprekers en een subwoofer verspreiden een panoramisch geluid, hierbij geholpen door een speciaal ingestelde digitale versterker. Heldere toonkleuren, gestructureerde ritmes, subtiele akkoorden … zowel voorin als achterin is het geluid rijk, evenwichtig, nauwkeurig. Met Renault Kadjar krijgt het avontuur ook een muzikale kant …

 

Lees meer